Sehabe - Ezhel'e Özgürlük #FreeEzhel

Konu sahibi son olarak 70 gün önce görüldü
Aklıma gelip, yazmadığım birçok şeyden şarkıda bahsetmiş.
Özgürlük getireceğiz diye slogan atıp, şarkı söyleyen insanları tutuklamakta; insanların aklıyla farklı bir boyutta dalga geçmek sanırım.

[YOUTUBE]oKwUzknCTxg[/YOUTUBE]

Bir kağıda adalet yaz, bir köşede yak:d

Sansürlenmesi gereken bir sürü konu varken, müziğe engel koymak en kolayı mı? Müziğin ve üreten kişilerin sansürlenmesini istemiyorum. #FreeEzhel

+Ezhel nasıl biri?
-*sansür*engiz.

[YOUTUBE]ginewdXTt1Q[/YOUTUBE]

son yılların dengesiz adalet eğrisinde yerini buldu ezhel de
eğer ezhel şarkı söylemek değil bir kadına işkence yapsa yada daha fazlasını
muhtemelen mesleğine devam ediyor olurdu ..

birde geçenlerde kokain bulundurmaktan ceza aldığı söylenen armutlar gezeliyorlar piyasada
şarkısını söyleyen içerde

Sıkı takipçisi değilim, ama Ezhel'i severim. Dün sabah "sanat özgürlüğü" sebebi ile beraat verilmiş. Çok sevindim. En başından tutuklanmasını hata olarak görüyordum. O zaman rap sevenlere gönder bir şarkı sayın dj. :)

Şaka gibi. :)))

[YOUTUBE]rpI5CgTW8k0[/YOUTUBE]

Ezel kim ya eysanin ezelimi bırakın boyle zibidileri açın bi neşet baba dinleyin

[YOUTUBE]UGevCR1FdBE[/YOUTUBE]

Şu reklam "siyasi" olduğu için Ali Koç'a baskı yapılıyor ve Ali Koç reklamı yayından kaldırtıyor. Ezhel denen esrarkeş tutuklanınca özgürlük diye kıçını yırtanlar bu psikolojik saldırı ve neticesinde doğan yaptırım için hiçbir şey yapmayacak. Çok eminim.

[YOUTUBE]UGevCR1FdBE[/YOUTUBE]

Şu reklam "siyasi" olduğu için Ali Koç'a baskı yapılıyor ve Ali Koç reklamı yayından kaldırtıyor. Ezhel denen esrarkeş tutuklanınca özgürlük diye kıçını yırtanlar bu psikolojik saldırı ve neticesinde doğan yaptırım için hiçbir şey yapmayacak. Çok eminim.

Popüler değilse katliamdan sana ne? yine bir rapçinin sözü, bu konuyla bire bir alakalı olmasa da bi kısmı konuyu ilgilendiriyor.

"Suç değil, sevgi işleyin" diyen cezanın dahi sırf içlerinden birisi diye bu adamı suçsuz gibi savundu.

Ülkede adalet olmadığı aşikar, dışarıda milyon tane suçlu içeride binlerce suçsuz elbette ki var ama bu ezel denen kekenin suçsuz olduğu anlamına gelmiyor.

Şey gibi, iki kardeş bi ağaçtan elma çalarlar baba çocuklardan sadece bir tanesine kızar bu çocukların bir tanesinin mi suçlu yoksa babanın mı adaletsiz olduğunu gösterir?

Arkadaşlar bu keşin suçlu olduğunu bildikleri halde, ee dışarıda o kadar suçlu var almıyorlar diye bir savunma yapıyorlar üzücü olan bu.

: D.

Bir gün saian, şiirbaz, indigo, hayki gibi isimler sırf protest rap yapıyorlar ve doğruları konuşuyorlar diye içeri alınırlarsa bende onları savunurum ama kaldı ki kıytırıktan tayyare bir şahıs bu şekilde bir şarkıdan dolayı içeri alınıyorsa şahsen ben yanlışı savunacak kadar ölmedim daha.

Neyse uzatmaya gerek yok.

Ne güzel gülümsüyorsun sen öyle :ak1:

Saian, Hayki'yi de seviyorum, onları da savunurum. :)

Ben sevdiğim için değil, doğru oldukları için savunurum diyorum Ahmet, seni de severim haklıysan seni de savunurum şahsen ama haksızı savunmak? Sırf seviyoruz diye. Bu bana gelmiyor işte.

Ayrıca çok güzel gülerim.

Ben de seni seviyorum. Burada konuşulacak çok şey var, ama yorgunum. :)

Gadınlardan hoşlaşırım için rahat olsun reyiz

Edit: reyiz yazam da bari arada biraz mesafe olsun

İçeri girdikten sonra Alman müzik eleştirmenlerinin dikkatini çekmiş. Önce dalga geçiyorlar ama dinledikçe yorumlar değişiyor, yüzlerinin ifadesi değişiyor. Beğeniyorlar, ciddi ciddi.

Hatta bu sözlerde ne var nasıl alınır içeri diye şaşkınlıklarını yüzlerinden anlıyorsun.

Benim yorumuma gelirsek, bu tarz çok severek dinlediğim tarz değil, yapılan hertürlü müziği takip ederim, bu tarza uzağım ama kendi içinde Ezhel iyilerden. Sözleri samimi, Ankaralı ve yaşadığı coğrafyayı , esrara tutkusunu çok net anlatıyor. Kafam t..şşak gibi diyor yani :)

Geri