F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
30 Eylül 1992 yılında Of, Trabzon'da doğmuştur. Komedyen ve oyunculuk yapmaktadır.
İlköğretim ve ortaöğretim eğitimini Samsun'da tamamlamıştır.
2010 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmıştır.
2011 senesin Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve jürisi olduğu "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya taklitleriyle katıldı.
Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Burhan Altıntop (Engin Günaydın), Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Gönül Yazar, Soner Sarıkabadayı, Zeki Müren ve Hürrem Sultan (Meryem Uzerli), Selahattin (Olgun Şimşek) ,Küçük Emrah, Fatih Terim ve Vasfiye teyze (Gonca Vuslateri) gibi ünlü isimlerin taklitleriyle büyük beğeni kazanmış ve katıldığı sene 1. olarak şampiyon olmuş ve 250 bin lira ödül kazanmıştır.
ATV'de Çocuklar Duymasın adlı dizide Hami karakterini canlandırmıştır.
İlköğretim ve ortaöğretim eğitimini Samsun'da tamamlamıştır.
2010 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmıştır.
2011 senesin Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve jürisi olduğu "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya taklitleriyle katıldı.
Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Burhan Altıntop (Engin Günaydın), Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Gönül Yazar, Soner Sarıkabadayı, Zeki Müren ve Hürrem Sultan (Meryem Uzerli), Selahattin (Olgun Şimşek) ,Küçük Emrah, Fatih Terim ve Vasfiye teyze (Gonca Vuslateri) gibi ünlü isimlerin taklitleriyle büyük beğeni kazanmış ve katıldığı sene 1. olarak şampiyon olmuş ve 250 bin lira ödül kazanmıştır.
ATV'de Çocuklar Duymasın adlı dizide Hami karakterini canlandırmıştır.