Sedat Peker'in iddiaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1206 gün önce görüldü
1624306811845.png

Hakkında kırmızı bülten talep edilen ve YouTube aracılığı ile yaptığı açıklamalar sonrası İçişleri Bakanlığı tarafından organize suç örgütü yönettiğine dair 2021 yılında tespit yapılan Sedat Peker'in konuşmaları gündemin en üst sırasına yerleşti.

Sedat Peker'in ortaya attigi iddalar hakkinda devlet ve savcilarin yeterince adim attigini dusunuyor musunuz?

iktidar partisi üyesi siyasiler de dahil muhataplarından haftalardır arka arkaya açıklamalar geliyor.Yapilan aciklamalari ikna edici buluyor musunuz?

Sedat Peker'in ismini açıkladığı kişilerin görevde kalmaları doğrumu?

Sizce bu olay Akp içerisindeki güç savaşlarını yeniden başlatabilir mi?

gayretullaha dokunduklarını düşünüyorum.

Yalan olanını görmedim hiç, bence akpnin içinden biriyle birlikte hareket ediyor olabilir.

Savcılarımız, PKK TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİNİN TANIKLIK yapmasıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin subay astsubaylarını içeri attılar.
Hatta ülkenin başbakanı da ben bu olayların savcısıyım demişti.

O zamankiler iftiraydı, savcılar sazan gibi atladı. Şimdi gerçek suçlamalar var savcılar deve kuşu gibi akpli gibi kafalarını kuma gömmüşler…

TRT yapımlarından daha iyi tuttu gibi ama hiç izlemedim. Yerli dizi sevmiyorum, yabancı olsa düşünürdüm izlemeyi.

Ulkenin akli basinda ve sagduyulu insanlarinin bu ulkeden umudunu kesmesine neden oldu.

Soyle bir ulke dusun ki bir sanatciyi attigi tweetten dolayi “ Dolari yukselttin “ manipulasyon yaptin “ diyerek ifade cagiran savcilar, bu kadar iddaa ile alakali kilini bile kipirtadamasin.

Gercekten iktidar degisikligi ile düzelecegine inanmak istiyorum ama onumuzde duran veriler 10 yilimizi kaybettik gibi gozukuyor, maalesef.

Ekonomik olarakta Ticari / siyasi ahlakende tam bir cokus yasiyoruz.

Son videosunda bence rahat değil ve garip. Önceki videolarında gayet şen şakrak. Yakaladılar mı naptılar…

Maalesef ülkedeki her şey tek adamın iki dudağı arasında, Erdoğan'ın eleştirdiği herhangi biri için savcılar bir an bile kaybetmeden harekete geçerken Peker'in yenilir yutulur tarafı olmayan iddiaları sonrasında savcılardan tık yok. Olan güzelim ülkeme oluyor yanarım da ona yanarım.

Tayyip ile anlaşma yapıyor olabilir. O yüzden video çekmiyordur belki de..

Bu adamın söylediği şeylere de inanmıyorum, diğerlerinin de..
Birbirilerinin yanında olan adamlar, artık çıkarlarına olaylar olmadığında ne kadar da çirkinleşebiliyorlar hep birlikte gördük.
Sedat Peker'i sevmeyin lütfen.
Tamam gel Türkiye'ye, hallederiz desinler, Süleyman ile sıkı fıkı olur o kadar lafın üstüne.

Tayyip ile anlaşma yapıyor olabilir. O yüzden video çekmiyordur belki de..

Bu adamın söylediği şeylere de inanmıyorum, diğerlerinin de..
Birbirilerinin yanında olan adamlar, artık çıkarlarına olaylar olmadığında ne kadar da çirkinleşebiliyorlar hep birlikte gördük.
Sedat Peker'i sevmeyin lütfen.
Tamam gel Türkiye'ye, hallederiz desinler, Süleyman ile sıkı fıkı olur o kadar lafın üstüne.
İşte benim de samimi bulmadığım buydu. Araları bozulmasa gıkı çıkmayacaktı haksızlık ve hukuksuzluklara.

Tabii ki her şey çıkara dayanıyor, zamanında çıkar çatışması sebiyle fetö ile yollarını ayırdıkları gibi işlerine gelmeyen herkese karşı duruyorlar. Peker kesinlikle masum değil ama adam en azından inkar etmiyor. Pislikler bir bir ortaya dökülüyor, neler döndüğünü az çok zaten tahmin ediyorduk ama ortalığa dökecek kimse yoktu.

Bakıyorum da herkes Peker ci olmuş, devam
Sen de haklisin tabi. Simdi yillarca elini, etegini, optugunuz adam. Baskalari sempati duyunca kiskandiniz. Allah sabir versin gardasim.

Ben AKP'e hizmet etmis hicbir lavugu sevmiyorum mesela. Degil Peker. Ayiktin?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok değil daha 1 sene öncesine kadar AKP adına miting düzenliyordu bu adam rize de istanbulda daha bir çok yerde bu adam O zaman mafya çete lideri değil di. Nedense işler terse gidince Reis peker dedikleri adam müptezel BEA yalaması çete lideri mafya oldu. Yahu daha dune kadar tayyip ile resim çekiniyordu. Oluk oluk kan AKITACAGIZ derken akp'liler alkışlıyordu. Şimdi neden kötü oldu bu adam !
Tabiki bu olay akp için bir ilk değil feto ile kolkola gezip ağıtlar yakıp menfaat ve çıkarlar ters düşünce hemen vatan haini terörist damgası vurdular.

Ergenekon savcısı zekerriya öz adlı şahısa zırhlı aracını veren yine tayyip erdoğan dır.simdi zekeriyya öz vatan haini terörist oldu.

Ahmet davutoglunu akp genel başkanlığına ve başbakanlığa getiren erdoğan dır. Davutoğlu hain oldu
Ali babacanı ekonomi bakanı yapan erdoğan dır.babacan şimdi faizci hain oldu.
Bunlar kendileri gibi düşünmeyen adamı hain terörist yaptılar.
ALLAH tan avatarimizda Atatürk resmi oldu şükür sedat peker resmi koymadık!

fatih tezcan
peker daha hiç bişey anlatmadı demiş
bunlar çok azı diyenler de olmuştu

Boş işler müdürü sedat beker kafayı buluyor konuşuyor yani zorla konuşduruluyor bu kafayla kimse REİSE bir şey yapamaz boş kafalar bunlar

Düsmanımın düşmanı dostumdur diyenlerin kötü kahramanı.

Geri