Sendende böyle bi atak bekliyoruz : )Ooo bu konu yarışma götürür amaa. Emeğinize sağlık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sendende böyle bi atak bekliyoruz : )Ooo bu konu yarışma götürür amaa. Emeğinize sağlık
Ben en son un helvasında bıraktım hahah. Grifikir olsaydı anlatırdıSendende böyle bi atak bekliyoruz : )
Aşkolsun mdmd sadece tecrübelerinden faydalanmak istiyoruzÖzlem bak ben gaza gelmem haaa![]()
![]()
![]()
![]()
Seferoğulları & Tellioğulları diyorsunAşkolsun mdmd sadece tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz
Aynen tamda ondan. Bulsana Grifirikiride mxmxmSeferoğulları & Tellioğulları diyorsun![]()
Diğer forumdansin ama açık vermeyim )
Saddamın mutfağı diye okudum iyice embesile döndük bu sene..
Teşekkür ederim.Ooo bu konu yarışma götürür amaa. Emeğinize sağlık
Merhaba kimseye rakip olma takıntım yok ben kendi tariflerim adına konu açtım..Burada yemek tariflerini sadece Gül 34 Hn. paylaşır. Forumun raconu budur. Kendisi bu hususta bir ekoldür, hamarat olmak isteyenlerin idolü, hatta kimilerine göre tartışılmaz bir ikonadır.
Fakat olsun sizin de emeğinize sağlık.

Sunumun içinde çektim pilavı ama yaparken görsellerini çekmedim.hani bulgur pilavı nerde
geçen mercimeklisini izleyecektim
öyle kaldı ya
Sanmıyorum akıntıya benziyorBunlar kendi çekimleriniz mi?
Kendim çektim.Sanmıyorum akıntıya benziyor
Merhaba,kendi elimde sıktım yaptım. Geçen günlerde Biz omaç diyoruz tarife.
Yok
Hayır
Ben sadece resimler cidden bana ait.
Onu dedim.
Merhaba buraya ilk geldim.Merhaba,
Kim oldugunuz buraya nasil geldiginiz vs. Ilgilenmiyorum.
Ilk gelisiniz ise buraya kendinizi kanitlamaya calismayin, derim.
daha önce buraya ugradiysaniz ve bu kez taninmadan dolanmak istiyorsaniz da rahat rahat takilin, onlarin tek eglencesi kisiler uzerinden. Sizde onlardan faydalanin, derim.
Bu arada klupte bende varim. Ama aktif kullanmiyorum. Hamilelik surecinde dolanmisim, dertlere yorum fln yapmisim. Cok yakin zamanda da giris yaptim hatta yine 1konuya yorum yaptim. Ve 1daha kontrol etmedim.
sizin uyelik neden pasif'e alindi, sakincasi yoksa sormak istedim.
Yorumlar cok dehset...
Evet sadece vakit geçirmek için burdayım.Merhaba,
Kim oldugunuz buraya nasil geldiginiz vs. Ilgilenmiyorum.
Ilk gelisiniz ise buraya kendinizi kanitlamaya calismayin, derim.
daha önce buraya ugradiysaniz ve bu kez taninmadan dolanmak istiyorsaniz da rahat rahat takilin, onlarin tek eglencesi kisiler uzerinden. Sizde onlardan faydalanin, derim.
Bu arada klupte bende varim. Ama aktif kullanmiyorum. Hamilelik surecinde dolanmisim, dertlere yorum fln yapmisim. Cok yakin zamanda da giris yaptim hatta yine 1konuya yorum yaptim. Ve 1daha kontrol etmedim.
sizin uyelik neden pasif'e alindi, sakincasi yoksa sormak istedim.
Yorumlar cok dehset...
Geldiginiz yerden cokta farkli 1yer degil burasi.Evet sadece vakit geçirmek için burdayım.
Amacım kimseyi rahatsız etmek değil.