Seda Sayan: "Evlendikten sonra flört etmeye başlıyorum”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Seda Sayan: "Evlendikten sonra flört etmeye başlıyorum.

Anlaşamazsam boşanıyorum. Böyle daha iyi oluyor."

Mantıklı aslında

Flört zaten lise yıllarında kalmalı. Adı konulmamış bir tanıma süreci sonunda, o kişinin hayatında bir yeri olup olmayacağına karar verirsin. Tabii ki bu aşamada evlilik kararı da alınmaz.

Doğru olsaydı bu kadar evlilik yapmazdı oradan pay biçin işte..

Neresi daha kolay olur seda ablacım.. boşanmak kolay mı iki cins için de zor boşanma evresi. Sen ünlü olduğun halde laf ediyorlar o kadar evliliğe. Bir kere bile evlenip bosanana neler deniliyor arka planda. Tirt bir açıklama yakıştıramadım...

Neresi daha kolay olur seda ablacım.. boşanmak kolay mı iki cins için de zor boşanma evresi. Sen ünlü olduğun halde laf ediyorlar o kadar evliliğe. Bir kere bile evlenip bosanana neler deniliyor arka planda. Tirt bir açıklama yakıştıramadım...
Ben yakıştırdım sekizim… tam Seda sayanlık :d

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
bende evlendikten sonra filörtleşecem ya

Buna evlilik bedava nede olsa.
Evlenen yurdum erkeği harcadıklarını yerine koyana kadar beli bükülüyor. Bunun kadar evlenip boşansa her evliliğinde benzer masraf etse sabancı olsa dayanamazdı.

Yok abicim senin gibi kadin düşkünü insanların düştüğü bir tuzak diyelim :emoji_nerd:
Boşa değil, evlenmek için uygun olacağını sandığım 3 kağıtçıların bana murdar demesi demek ki 🤣 Oradan bakınca öyle mi görünüyorum sayın enbiya hazretleri 🤣🤣 Son sözüm de; Kişi herkesi kendisi gibi sanırmış olsun hahaha

Boşa değil, evlenmek için uygun olacağını sandığım 3 kağıtçıların bana murdar demesi demek ki 🤣 Oradan bakınca öyle mi görünüyorum sayın enbiya hazretleri 🤣🤣 Son sözüm de; Kişi herkesi kendisi gibi sanırmış olsun hahaha
Öğrendiğim bir şey var ki; şu hayatta doğru olmayacaksın, demiştim ya önceden tüm kadınlar doğru dürüst adamlara aşık olur gider nerede çakalları var onlarla evlenir Teşekkür ederim sağ olun...

Serzeniste bulunduğu şeylere bak ya hiç bir kadinla mutlu olamamis bütün kadınları ayaklar altina aliyor birde enbiya demiş bana Allah bir çarpacak görecek ozaman......... Sjsjsj

Geri