Seçimi Kılıçdaroğlu Kazanacak...

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Chpde kavga başlar . Seçime giderler .12 kere seçim kaybetmiş ..ecevit ne yaptı .Chp de kalırsam iktidara gelemem dedi dspyi kurdu . Chp iktidara gelemez

@WarrenBuffett, reis mulksuzluk projesi için ekonomik kriz çıkarıyor .herkes ekonomik kriz yaşasın herkesin elinde ne varsa satsin. Sermaye ve mülk bır avuç elitin eline geçsin istiyor
Biz de onu okuduğumuz için beklemedeyiz. Laz sultanımız kendini çok zeki zannediyor. Bırak öyle zannetsin.

Laz Sultan'ın önce Nas var Nas politikasından bir dönsün, sonra Ortodoks politikalara bir dönüş yapıp herkesi bir güzel satsın biz sirk yanarken herkesi izleyeceğiz.
Ben sana hiçbir zaman CHP'liyim demedim. Kemalist'im demedim.
O daha kötü rüzgar nereye eserse ordasin bir duruşun olsun

O da ama ikinci geldi. İkinci olmak ta önemli.

anna bana da yurt dışına çıkacak, yerleşecek gibi şeyler demişti. bu konuyu referans alırsam eğer en fazla artvin'e gittiğimde gürcistan sınırındaki ineklere saman atar dönerim... gerçi benim ne koltuğum var ne de adaylığım, tam referans sayılmayabilir... hıığ anna?

anna bana da yurt dışına çıkacak, yerleşecek gibi şeyler demişti. bu konuyu referans alırsam eğer en fazla artvin'e gittiğimde gürcistan sınırındaki ineklere saman atar dönerim... gerçi benim ne koltuğum var ne de adaylığım, tam referans sayılmayabilir... hıığ anna?
Masa cok karıştı Melodram hnm.. ben de şaşkınım...... işi ümit özdağ bozdu yoksa ben yanılmam skj

Seçim Akşener ve CHP içindeki hainler yüzünden kaybedildi. Yeterince destek olmadılar Kemal dedeme..

butlan deyince aklıma geldi
biri buldan deyince
diğeri de pervin buldan dediydi
ekşınsız günümüz yok ya

Geri