kült ablası
Altın Üye
o dis minnaklar cıkmasın bugün karsıma..Dış minnakların oyunlarını unutmayalım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o dis minnaklar cıkmasın bugün karsıma..Dış minnakların oyunlarını unutmayalım.
Hilal ona bakarsan benim İngiliz vatandaşı amcam ile, Amerikan vatandaşı kardeşim var. Mesele s.tir olup çekip gitmek değil. Mesele bu insanların farklı düşünebilmeyi, zorluklar karşısında çözüm üretmeyi öğrenebilmesi. Türkiye'de büyük bir kriz olacak mı? Evet. Hükümet ve ekonomideki g..zekalı bürokratlar s...e s...e doğruyu yapmak zorunda kalacaklar mı? Evet. Sermaye sınıfını büyüten en önemli etken istikrar değil, krizlerdir.ben sktr olur giderim cift vatandaslıgım var. kalsam da umrumda değil. bu zihniyeti değistiremiyorsak bize de yazıklar olsun her seyi hak ediyoruz basımıza gelen
O laz sultan inadından vazgeçmezse düzelmez. Bir ara belki kafasına dank eder, doğruyu bulur ama o zamana kadar da ülke de neler olur bilinmez. Kısacası Ortodoks politikalara dönse bile, sermaye sınıfı ülkenin pestilini çıkarmadan gelmez.Seçimden sonra düzelecek istikrarı yakalayacağız
Evet Türkiye kaybetti. Artık kaybeden her türlü zorluklara hazır olacak.bu baslik yanlis
kazanamaz olacakdi
......................ben uyardım...... kılıçtarın kazanmaması halinde sorumlular anna karanina ve ircforumları yönetimidir................
Evet Türkiye kaybetti. Artık kaybeden her türlü zorluklara hazır olacak.
Dedeye verdimmmmm xd oldu mu
Alan memnun veren memnun xdPek işe yaramamış anlaşılan