Seçimi Kılıçdaroğlu Kazanacak...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ben sktr olur giderim cift vatandaslıgım var. kalsam da umrumda değil. bu zihniyeti değistiremiyorsak bize de yazıklar olsun her seyi hak ediyoruz basımıza gelen
Hilal ona bakarsan benim İngiliz vatandaşı amcam ile, Amerikan vatandaşı kardeşim var. Mesele s.tir olup çekip gitmek değil. Mesele bu insanların farklı düşünebilmeyi, zorluklar karşısında çözüm üretmeyi öğrenebilmesi. Türkiye'de büyük bir kriz olacak mı? Evet. Hükümet ve ekonomideki g..zekalı bürokratlar s...e s...e doğruyu yapmak zorunda kalacaklar mı? Evet. Sermaye sınıfını büyüten en önemli etken istikrar değil, krizlerdir.

Krizleri doğru okuyan, herkes kaybederken herkesten fazla kazanır.

Seçimden sonra düzelecek istikrarı yakalayacağız
O laz sultan inadından vazgeçmezse düzelmez. Bir ara belki kafasına dank eder, doğruyu bulur ama o zamana kadar da ülke de neler olur bilinmez. Kısacası Ortodoks politikalara dönse bile, sermaye sınıfı ülkenin pestilini çıkarmadan gelmez.

Her toplum hakettiği gibi yönetilir. Mesela toz kondurmadığımız toplumumuz ahlaksızın dik alası. Bu toplum ki, yangında yangın tüpüne depremde kiralara uçuk zamlar yapar. Böyle bir toplumu tabii ki reis yönetecek, aşağısı kurtarmaz.

Benim dengesiz Kürtlerim bu hırsız,yağma,beleşçi,takkiyeci,yobaz,bağnaz,çıkarcı,menfaatçi top-lum için oy kullanma enayiliğine gidiyor..

@WarrenBuffett, reis mulksuzluk projesi için ekonomik kriz çıkarıyor .herkes ekonomik kriz yaşasın herkesin elinde ne varsa satsin. Sermaye ve mülk bır avuç elitin eline geçsin istiyor

Bu saatten sonra hem oyunu yanlış adaya verip veya seçime katılmayıp hem ağlayan olursa onlar her türlü kötü sözleri hak ediyorlar.

bu baslik yanlis

kazanamaz olacakdi

Anna bile oyunu erdoğana vermiş kazanma şansımızın ne kadar az olduğunu düşünün

Bu şimdi CHP genel başkanlığını bırakmaz bela oldu CHP'nin başına

Geri