ibadeath
Elmas Üye
Aynen birkez daha gurur duydumMafyatik abilerini mi gördün?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen birkez daha gurur duydumMafyatik abilerini mi gördün?
Son bir saat git oyunu kulllanBu saatten sonra Kılıçdaroğlu'nun kazanması, boğaz köprüsünden atlaması gibi bir şey olur. Ekonomik krizi üstüne yıkarlar, üstüne meclisi de çalıştırmaz hale getirirler.
Kılıçdaroğlu'na oy verdiğimi düşünecek kadar safsan, çoktan oyumu kullandım.Son bir saat git oyunu kulllan
Kime verdinKılıçdaroğlu'na oy verdiğimi düşünecek kadar safsan, çoktan oyumu kullandım.
Senin Laz reyisine de oy vermedim merak etme. Başından beri ne yapmam gerekiyorsa onu yaptım.Kime verdin
Valla hiç sevinme bence. Türkiye tarihinin en büyük ekonomik krizi kucağınızda. Reyisinde bu seçimi kaybetmek istedi ama, gılışdar piro ondan çok daha fazla kaybetmek istedi. Böylesine çökmüş bir ekonomiyi devralmak, onun çapını aşıyordu zaten. Ayrıca laz sultanın "Nas var nas" nidalarını, artık arttırmak zorunda olduğu faizler sebebiyle daha da bir gür duymak isteriz.Sayım başladı öndeyiz
Sadece onlara değil hepimize dokunacak işin ucu.kazanamazsa zaten inş kuru ekmeğe muhtaç olursunuz
Dış minnakların oyunlarını unutmayalım.o zaman da yarabbi şükür dersiniz siz gerçi
Seçimden sonra düzelecek istikrarı yakalayacağızValla hiç sevinme bence. Türkiye tarihinin en büyük ekonomik krizi kucağınızda. Reyisinde bu seçimi kaybetmek istedi ama, gılışdar piro ondan çok daha fazla kaybetmek istedi. Böylesine çökmüş bir ekonomiyi devralmak, onun çapını aşıyordu zaten. Ayrıca laz sultanın "Nas var nas" nidalarını, artık arttırmak zorunda olduğu faizler sebebiyle daha da bir gür duymak isteriz.
ben sktr olur giderim cift vatandaslıgım var. kalsam da umrumda değil. bu zihniyeti değistiremiyorsak bize de yazıklar olsun her seyi hak ediyoruz basımıza gelenSadece onlara değil hepimize dokunacak işin ucu.