Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oda bir şey mi ? Seyyid çıkmış
mal görmüş magribi gibi davranmayın çocuğum. kılıçdaroğlu'nun dersim'in en bilinen aşiretlerinden olan kureyşan ailesine mensup olduğu ve bu aşiretin ehl-i beyt seyyidliğine dayandığı kimi kaynaklarca belirtiliyor zaten, herkesten gizlenen ya da imaj yaratmak adına ortaya atılmış bir sır degil. her ne kadar kılıçdaroğlu'nun dersimliğe özgü bir değeri kalmamışsa da mensubu olduğu aşiret 'dersim isyanında' mevcut rejimede baş kaldırmıştır.
Sen bakınca ne goruyorsun bilmiyorum ama bu benim görüşüm değil .
Bak sen şu ufakliga
Aşiret mi ? Ondan dolayı İzmir'den milletvekili oluyor değil mi . dmxjjdjxjzbzb
Bak Yavrucuk Seyyidligi açıklayan kimdir ? Sanırım sen daha kaynağını bilmiyorsun kelime yapıyorsun kim kaynak göstermiş gösterelim ? K.k nin abisi bile dalga geçiyor ensar öğüt un lafına mi inanalım ?bak evladım belli ki sen okuduğunu da anlamıyorsun. şırnakta doğmuş birinin istanbul da vekil olmasının önünde zaten bir engel yok, ne alaka konumuz bu mu?
adamın seyyidliğine bilmeden, etmeden laf attın, kökenini yukarıda yazdım. çok uzatmadan gidip kaynaklara göz atabilirsin. bir abinin, kardeşi adına açılmış troll bir hesaptan alıntı yaparak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki