-
-
-
-
-
LDP eski Genel Başkanı Besim Tibuk;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
LDP eski Genel Başkanı Besim Tibuk;
O zaman o meshur videoyu izleyelim he..
Foşik dostlar full liste ile
@Leviathan
@Plesk
@DUHAN
@need
@Nyctophilia
@VERA
@Yarchitecten
Liste birinci belirtmeksizin hazırlandı aslında lsşdkfjlskdf o kısmı düşünemedim fakat hatem`in agresif tutumu ve taşkağıtmakas avatarlı kül kedisi ile olan battle`ları hesaba katarsak sen daha efendi bir portre çiziyorsun asdlkasjdsıralı liste mi?
zirvede olamamam bu yapının ürünüdür. son on seneye bakarsak hatem'in hep ardındayım. faşistliğe ilişkin başarısız bir grafiğim olduğunu düşünmüyorum. zirve benim hakkımdı.
O liste beni cok daha mutsuz etti , oysa ki " musollinin karisi " ilan edilmisligim bile var ,ssıralı liste mi?
zirvede olamamam bu yapının ürünüdür. son on seneye bakarsak hatem'in hep ardındayım. faşistliğe ilişkin başarısız bir grafiğim olduğunu düşünmüyorum. zirve benim hakkımdı.
arkadaşlar "vaka" sırasına göre hazırlamadım lütfen .dO liste beni cok daha mutsuz etti , oysa ki " musollinin karisi " ilan edilmisligim bile var ,s
O zaman o meshur videoyu izleyelim he..
Foşik dostlar full liste ile
@Leviathan
@Plesk
@DUHAN
@need
@Nyctophilia
@VERA
@Yarchitecten