Seçim nasıl kaybedilir ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
TRT ye saticaz..dddd

bizim bölgedeki belediyelere kayyum atandığında şöyle demişti; "hükümet, kayyum belediye başkanı atamakla doğru yapmıştır. ancak belediyeye kayyum atamak antidemokratiktir" bunun açıklaması şu gerektiğinde, demokrasinin ırzına geçilebilir...

Şeffaf siyasetçi bu oluyor galiba... Hedefi ne ise açıkça beyan etmiş.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha gelişmiş yöntemleri var. Bu seçimde de ustalığını sergiliyor. Çok merak ediyorum, bu sefer gölü nasıl atacak. Heyecanla olayları izlemekteyim.

Ben Kemal, geliyorum...

sıralı liste mi?
zirvede olamamam bu yapının ürünüdür. son on seneye bakarsak hatem'in hep ardındayım. faşistliğe ilişkin başarısız bir grafiğim olduğunu düşünmüyorum. zirve benim hakkımdı.
Liste birinci belirtmeksizin hazırlandı aslında lsşdkfjlskdf o kısmı düşünemedim fakat hatem`in agresif tutumu ve taşkağıtmakas avatarlı kül kedisi ile olan battle`ları hesaba katarsak sen daha efendi bir portre çiziyorsun asdlkasjd

sıralı liste mi?
zirvede olamamam bu yapının ürünüdür. son on seneye bakarsak hatem'in hep ardındayım. faşistliğe ilişkin başarısız bir grafiğim olduğunu düşünmüyorum. zirve benim hakkımdı.
O liste beni cok daha mutsuz etti , oysa ki " musollinin karisi " ilan edilmisligim bile var ,s

Arkadaşlar ben melezim her telden var bi tek alevilik yoktu onu da benim hatun tamamladı şimdi tam oldum

SURİYELİYİM KARDEŞİM 1. OLMAK BENİM HAKKIMDI

O zaman o meshur videoyu izleyelim he..
Foşik dostlar full liste ile
@Leviathan
@Plesk
@DUHAN
@need
@Nyctophilia
@VERA
@Yarchitecten

Valla foşik olacak en son insanim su forumda kanki. Hatta listede koyduklarınla siyasi açıdan "benzer" bi gorusum bile yok muhtemelen.
Ha baksan, yillarca icini bilmesen,bana fosik der, halklarin kardesi elcisinden hallice türevlerine ne kadar insancil dersin.
Sorun degil; aptal yerine konulmadigimi bilmek fosik zannedilmemden daha degerli.
Dogru insanlara zaman ayırmak lazim:emoji_v:

Geri