İlişkilerin özünü açıklayan cümle.
Hak veriyorum bu cümleye
Hak veriyorum bu cümleye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki bizi seçenleri de seçenek yapmamız gerekiyor mu? Her zaman seçen kişi olamıyoruz, bazen de seçilen oluyoruz. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor, görüşlerini merak ediyorum.Seçici olmak iyidir ve böylece sana sunulana ya da denk gelene değil, kendi hedefinde olana ulaşırsın fakat bazen bunu abartan ve her şeyde fazla detaya takılan insanlar olabiliyor ki bu da çok yorucu, önemli olan dengeyi kurabilmek diye düşünüyorum.
Peki bizi seçenleri de seçenek yapmamız gerekiyor mu? Her zaman seçen kişi olamıyoruz, bazen de seçilen oluyoruz. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor, görüşlerini merak ediyorum.
Yine aynı gözle mi değerlendirme yapacağız, seçiyor gibi.
Açıklama için teşekkür ederim.Aslında evrimsel açıdan baktığımız zaman ki bu ister istemez içgüdüleri etkiliyor, her zaman kadın seçicidir ve bu durumda erkeğin seçilmesinde hiçbir tuhaflık yok fakat asıl önemli olan, istediğin özellikte bir kadın tarafından seçilebilmek.
Erkek de seçici olabilir ancak kadın seçerse o ilişki daha sağlıklı ilerler. İstediğin tarzda bir kadının seni seçmesini sağlayabilirsin hatta tek bir çaba bile sarf etmeden fakat bunun için güçlü bir alfa olmak gerekiyor yani kadınlara muhtaç bir erkek imajından mutlaka çıkılması gerekli. Dikkat edersen çoğu kadın ilgisiz erkeklere daha çok yönelir çünkü o erkek, kadına güven verir yani başka kadınlara yönelme riski ortadan kalkmıştır.
Seni seçenleri elemeyi başarabilirsen bu seni daha avantajlı duruma getirir fakat Türkiye şartlarında bunu başarabilen erkek sayısı çok az maalesef.