Seçici olmazsan geçici olursun.

Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü
İlişkilerin özünü açıklayan cümle.
Hak veriyorum bu cümleye

Seçmece sevmem, kesmece alırım karpuzu. Risk sevmem kesinlikle.

Seçici olmak iyidir ve böylece sana sunulana ya da denk gelene değil, kendi hedefinde olana ulaşırsın fakat bazen bunu abartan ve her şeyde fazla detaya takılan insanlar olabiliyor ki bu da çok yorucu, önemli olan dengeyi kurabilmek diye düşünüyorum.

Oldukca seciciyim. Ozellikle hayatima alacagim insan konusunda. Bu reel veya sanal fark yok benim icin ister arkadas, ister dost. Uzebilecegini hissettigim an uzaklastiririm. Zaten iki-uc muhabbeti ile rengini belli ediyor insan. Az insan, cok huzur..

Seçici olmak iyidir ve böylece sana sunulana ya da denk gelene değil, kendi hedefinde olana ulaşırsın fakat bazen bunu abartan ve her şeyde fazla detaya takılan insanlar olabiliyor ki bu da çok yorucu, önemli olan dengeyi kurabilmek diye düşünüyorum.
Peki bizi seçenleri de seçenek yapmamız gerekiyor mu? Her zaman seçen kişi olamıyoruz, bazen de seçilen oluyoruz. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor, görüşlerini merak ediyorum.
Yine aynı gözle mi değerlendirme yapacağız, seçiyor gibi.

Peki bizi seçenleri de seçenek yapmamız gerekiyor mu? Her zaman seçen kişi olamıyoruz, bazen de seçilen oluyoruz. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor, görüşlerini merak ediyorum.
Yine aynı gözle mi değerlendirme yapacağız, seçiyor gibi.

Aslında evrimsel açıdan baktığımız zaman ki bu ister istemez içgüdüleri etkiliyor, her zaman kadın seçicidir ve bu durumda erkeğin seçilmesinde hiçbir tuhaflık yok fakat asıl önemli olan, istediğin özellikte bir kadın tarafından seçilebilmek.

Erkek de seçici olabilir ancak kadın seçerse o ilişki daha sağlıklı ilerler. İstediğin tarzda bir kadının seni seçmesini sağlayabilirsin hatta tek bir çaba bile sarf etmeden fakat bunun için güçlü bir alfa olmak gerekiyor yani kadınlara muhtaç bir erkek imajından mutlaka çıkılması gerekli. Dikkat edersen çoğu kadın ilgisiz erkeklere daha çok yönelir çünkü o erkek, kadına güven verir yani başka kadınlara yönelme riski ortadan kalkmıştır.

Seni seçenleri elemeyi başarabilirsen bu seni daha avantajlı duruma getirir fakat Türkiye şartlarında bunu başarabilen erkek sayısı çok az maalesef.

• Beğen
Tepkiler: 00
Aslında evrimsel açıdan baktığımız zaman ki bu ister istemez içgüdüleri etkiliyor, her zaman kadın seçicidir ve bu durumda erkeğin seçilmesinde hiçbir tuhaflık yok fakat asıl önemli olan, istediğin özellikte bir kadın tarafından seçilebilmek.

Erkek de seçici olabilir ancak kadın seçerse o ilişki daha sağlıklı ilerler. İstediğin tarzda bir kadının seni seçmesini sağlayabilirsin hatta tek bir çaba bile sarf etmeden fakat bunun için güçlü bir alfa olmak gerekiyor yani kadınlara muhtaç bir erkek imajından mutlaka çıkılması gerekli. Dikkat edersen çoğu kadın ilgisiz erkeklere daha çok yönelir çünkü o erkek, kadına güven verir yani başka kadınlara yönelme riski ortadan kalkmıştır.

Seni seçenleri elemeyi başarabilirsen bu seni daha avantajlı duruma getirir fakat Türkiye şartlarında bunu başarabilen erkek sayısı çok az maalesef.
Açıklama için teşekkür ederim.
İnsan ilişkileri iki bilinmeyenli denklem, insanların değişkenliği de buna eklenince içinden çıkılmaz bir hâl alıyor.

Gidenlerden bir tek seni bana ekledim.

- Mustafa Sandal

10 sene öncesinin atarlı giderli sayfa sözleri sklj

Kime göre neye göre? Fakir edebiyatı; hemen hemen her 'evet' yanıtını alamayanın ağzına pelesenk olmuş.
On yıl önce buydu şimdi başka türevleri,bitmiyorlar.
Seciciyim diyenleri görüyoruz.
Gözler kan revan

trafikte sollayanın tenhada affı olmaz.
yaz bunu güzel laf sokma.

Son düzenleme:
Bence seçici olmazsan, sadece kendin değil karşındaki de geçici olur, insan hayatındaki en önemli kavram olan zamanı bosa harcamamak lazim

Geri