Şebnem Ferah'tan beklenen açıklama geldi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Türk Rock müziğinin önemli ismi Şebnem Ferah için hayranları harekete geçmiş ve 'ses ver' kampanyası başlatmıştı. Sanatçı uzun zaman sonra müjdeyi verdi

Kampanyada, Ferah'a seslenilerek sağlık durumu hakkında açıklama yapması istendi ve dönüşünü heyecanla bekledikleri belirtildi. Ferah uzun zaman sonra ilk kez görüntüledi. Sağlık durumu hakkındaki sorulara 'Her şey gayet yolunda' diyen Ferah müjdeyi de verdi.

Konserlerine neden ara verdiği sorulan Şebnem Ferah 'Biraz araya ihtiyacım oldu." dedi. Konserler olacak mı sorusuna da "Olacak" diye yanıt verdi

Sanati kavramini tam manasiyla dolduruyor bu kadin.Hem durusu,hem kisili,hemde sesiyle yaptigi isin hakkini veriyor.Amerika da olsa Evanescence,Amy yerine bu kadini solist yapardi.Kendi tarzinda o derece lider hir sanatci.

Belli ki yasinin kemala ermesiyle inzivaya cekilmis.Munzevi bir donem ruha bazen en iyi ilac olabiliyor.

Sanati kavramini tam manasiyla dolduruyor bu kadin.Hem durusu,hem kisili,hemde sesiyle yaptigi isin hakkini veriyor.Amerika da olsa Evanescence,Amy yerine bu kadini solist yapardi.Kendi tarzinda o derece lider hir sanatci.

Belli ki yasinin kemala ermesiyle inzivaya cekilmis.Munzevi bir donem ruha bazen en iyi ilac olabiliyor.
Özlem Tekin de aynı şekilde sade bir hayatı seçmişti ve uzun zamandır gören yokmuş.

Özlem Tekin de aynı şekilde sade bir hayatı seçmişti ve uzun zamandır gören yokmuş.

Aslın da bu inziva hali veya saklambaç oynayan çocuklara kaybolma arzusu,bir genel olmasa da çoğunluğumuzun iştiyakında olan bir hal.Bunun temelinde varoşsal sorgulamalar ve tali-ikincil- olanı temaşa-merak etme- hissi yatıyor.Bir nevi insan hakikat ile yüzleşmek ihtiyacında hissediyor kendini.O lahzaya kadar hayatın da önemli olan ne varsa,yadsınamaz bir şekilde manasını yitiriyor.Metazori olsa dahi havsalası geçmiş sevinçlerine dönemiyor.İnsan bir sığınak ve hayata yeniden merhaba demek için bir girizgah arıyor.

Yakın zaman da yabancı bir kaynaktan okuduğum Jim Carrey'in durumu bana göre,Özlem Tekin,Şebnem Ferah,Gökhan Kırdar,Merhum İlhan İrem vb. sanatçıların gün yüzüne çıkmış hali.Şayet yanınızda sizi seven bir aileniz ve insanlar varsa,rüzgarın tersine dönmesi mümkün.Manasını kaybeden insan yeniden gündelik hayatına döner ve eskisinden daha dirençli olur.Aksi takdir süreç çetrefilli geçebilir.

Ben bu konuyu ele alan ve psikanaliz babında türünün ilk romanı olan İrvin Yalom adlı yazarın Nietzsche Ağladığında,adlı eserini tavsiye ederim.Öldürmeyen acının güçlendirdiğini,oldukça dirençli bir dil ile insan havsalasına zerk eden bir kitap.

Haberde yer almıyor ama az önce röpü izledim, Özlem Tekin soruluyor haberiniz var mı diye “haberim yok ama kardeşim gibidir “ diyor kdjd Biraz saçma. Şöyle dese problem olmayacak, haberim yok kendisinden ama sanatına saygı duyarım, kendisini beğenirim falan filan. Yani ille güzel şeyler söylemek istiyorsa… sezen aksu’nun piyasayı domine ederek şebnem’i kollayıp, özlem tekin’in yoluna taş koyduğu konuşuluyor yıllardır. Çok iyi işler yapabilirdi Özlem Tekin, daha iyi işler. Neyse Özlemciyiz. Şebocu değil.

ben bu sene bitmeden hem şebnem’den hem sezen aksu’dan bir konser bekliyorum… eylül-ekim gibi olması muhtemel. sezen hanım yalınızdan teknelere el sallayacağınıza son bir kez seyircilere el sallayın isterim çünkü bazı sanatçıları canlı dinlememiş olmak üzücü. ha sezen çıksa ne kadar söyleyebilir bilemem ama koy arkaya sertab’ı, asya’yı, aşkın’ı, nilüfer’i ne bileyim kim varsa çık kardeşim. şeboyu canlı dinledim ama biraz daha dinlesek fena mı? ülkede rockçı kalmadı rockçı… herkes ılıkçı.

Hayranlari ses ver kampanyasi baslatmisti; Sebnem ferahtan beklenen aciklama geldi.

Screenshot_20240609-201135.jpg
Hayranlari ses ver kampanyasi baslatmisti; Sebnem ferahtan beklenen aciklama geldi.

Geri