Şebnem Dönmez yeni sevgilisini ilk kez paylaştı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayla 10 yıllık bekarlığına veda ettiğini duyuran Şebnem Dönmez'in sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, sevgilisi Mehmet Yaygın ile ilk karesini paylaştı.

Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Şebnem Dönmez, geçtiğimiz aylarda 10 yıllık bekarlığına veda ettiğini açıklamıştı.

Dönmez, "Eskiden gölge taraflarım ortaya çıktığında karşımdaki insandan saklamaya çalışıyordum. 10 yıldır bekardım ve bir standardım vardı. Biri onu kırdı" demişti.

Erkek arkadaşını sır gibi saklayan 50 yaşındaki Şebnem Dönmez, sevgilisini ilk kez paylaştı.

Şebnem Dönmez'in sevgilisinin Mehmet Yaygın olduğu ortaya çıktı.

Yeni yıl coşkusunu sevgilisi Mehmet Yaygın ile paylaşan Dönmez, mutluluk pozuna "İyi seneler" notunu düştü.

Kaynak

Ff7jNmWz1ECnSD1gPOyc8Q.jpg

62ufmJiv30K-B3o_LMvLzw.jpg
ZXNSZuMGnkazCEDCR95YJQ.jpg

Bende yeni sevgilimi ilk sizlerle paylaşcam ama..... Üzümler işe yararsa......

Elli yaşına gelmiş hareketlere bak.
Belki iki yada üç yıl daha Orkid ihtiyacı olan insanların bu kadar sevgili üzerinden gündem olma çalışmasını anlamıyorum.

Bu arada adamın taktığı o bereleri çok seviyorum. Ama ben takınca pembo gibi bişi oluyorum.

Bu arada hatırlatmayanlar için pembo

images.jpeg

Elli yaşına gelmiş hareketlere bak.
Belki iki yada üç yıl daha Orkid ihtiyacı olan insanların bu kadar sevgili üzerinden gündem olma çalışmasını anlamıyorum.

Bu arada adamın taktığı o bereleri çok seviyorum. Ama ben takınca pembo gibi bişi oluyorum.

Bu arada hatırlatmayanlar için pembo

Ekli dosyayı görüntüle 104231
Ruhu genç olan insanları, yaşın ilerlemesi etkilemiyor.:)

Sevgilisi çok merak ediliyor ve soruluyordu, muhtemelen sevgilisi de artık gizli kalmak istemedi ve böylece mutluluklarını paylaşmışlar.

Ruhu genç olan insanları, yaşın ilerlemesi etkilemiyor.:)

Sevgilisi çok merak ediliyor ve soruluyordu, muhtemelen sevgilisi de artık gizli kalmak istemedi ve böylece mutluluklarını paylaşmışlar.
Yok öyle bişe. Kim niye merak etsin Şebnemin kocasını. Ben şebnem diye birisi olduğunu bile unuttum. Saçma sapan şeyler.

Geri