Sebepsiz gelen mutluluk hissi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Özel bir neden olmadan ortaya çıkan ve insana kendini çok iyi hissettiren bir huzur halidir. Huzur ve mutluluk, ayrılmaz bir ikilidir.

3 saniye,
dün- biraz böyle cadde dibinde oturduk ilk mekanda, 2 tane köpek sevdik,
bir tane labrador geçiyordu, ula sen tatlısın hayııınn diye seslendim, peynire bayılırmış ekmek de severmiş, elimle uzattım peyniri, elimi de yedi, arkadaşım da diyor, bir duble de rakı verelim mi... labradorlar senin gibi alkolik mi sus pislik.
Sonra Taci geçti, Sihirli Annem'deki ama koyu kahverengisi, yaşlıydı da, ona da el uzattım sevdim epey, o bir şey yemedi.

İşte onu dicem, sebepsiz gelmez mutluluk, vardır bir dürten nedeni,
kedidir, köpeğ dostumuzdur, yahut bir kız çocuğudur, şirin mi şirin, bunlarla gelir mutluluk,
3 saniye,
sürer ve geçer.

Sonra , muhteşem mutsuzluğuma hemen dönerim, ben kimseyi bırakamam ardımda, bensiz, üzülür mutsuzluğum.

Mutlu edecek bir şey yok, sebepsiz mutlu olayım diyorum o da psikolojik bozukluk çıkıyor….
Ben hiç olamayacak mıyım .((((
Ekli dosyayı görüntüle 95737

Hastalık olan farklı bir durum ve Hipomani diye adlandırılıyor. Aşırı duygu yoğunluğu, heyecan ve tepkiler ile kendini gösterebilir.

Sokakta karşından gelen bir insanın hafifçe gülümsemesi bile kişide ani bir mutluluk hissi yaratabilir ki bu zararsız olandır.:)

Hastalık olan farklı bir durum ve Hipomani diye adlandırılıyor. Aşırı duygu yoğunluğu, heyecan ve tepkiler ile kendini gösterebilir.

Sokakta karşından gelen bir insanın hafifçe gülümsemesi bile kişide ani bir mutluluk hissi yaratabilir ki bu zararsız olandır.:)
Ay iyi bari içimi rahatlattın canım kadın sen var ol <333

Bana genellikle sebepsiz gelen mutsuzluk olur. Mesela cok keyifli bir an. Aniden bi uzaklara dalma, bi dertlenme, bi ne cektik be ic cekmesi, bi boyle huzun. Sonra gecer. Sebepsiz mutluluk da neymis.

Bana genellikle sebepsiz gelen mutsuzluk olur. Mesela cok keyifli bir an. Aniden bi uzaklara dalma, bi dertlenme, bi ne cektik be ic cekmesi, bi boyle huzun. Sonra gecer. Sebepsiz mutluluk da neymis.
sende her şey tersi jujucum sen bakma bize:D

Sebepsiz gelen mutsuzluk hissi de mümkün ancak ortada bir sorun yoksa bir şekilde geçip gidecektir.

bugün telefonla konuşurken bakım çalışması olan yolun tek şeride indiğini bir an unutmuştum, kısa bir mesafe varken arkadan gelen aracın selektör yapıp önüne geçmem için bana yol vermesiyle farkına vardım. ani bir mutluluk vermişti. böyle ufak şeylerden mutlu olabiliyoruz işte.

Oluyor bazen. Durduk yere her şeye sırıtasım geliyor. Bir ay kadar önce oldu yine, kaçıp kaçıp sırıtıyordum.: )) (Bunları yazarken monitöre dadanan örümceği orta parmağımla öldürdüm. Allah'ım neden????)

Bugün çiçek gibisin denince bana sebepli mutluluktan mütevellit mutlu oldum.d

Bu yasima kadar gelmedi o hic

İç huzuru sağlamayı başarabilirseniz yaşam boyu daha fazla mutluluk verici olayla karşılaşırsınız çünkü insanın kendi gerçeği ne ise onunla yüzleşir.

çok huzurlu bi andır da bana da genelde mutsuzluk hissi geliyo, öyle aniden… pü.

Geri