Sebastian Szymanski / Umut Nayir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Günaydın Lefty... o kadar hızlısın ki heriflerin bile transfer olduğundan haberleri yoktur valla....

Günaydın Lefty... o kadar hızlısın ki heriflerin bile transfer olduğundan haberleri yoktur valla....
Günaydın.:)

Çocukluğumdan itibaren bir Fenerbahçeli olarak takımıma sahip çıkıyorum ve sürekli takipteyim.:)

dusan tadic de gelmiş
beşiktaşa bir transfer çalımı daha çebi istifa

Umut Nayiri Türkiye Galler maçında izledim bir tek. Pedronun Türk versiyonu gibi. Bana kazma geldi biraz. Çok küfürler ettirecek gibi. İnşallah yanılırım

umut iyi topçu ama klasik türk forveti
umut bulut ayarında, atar ama saç baş da yoldurur.

symanskiyi ortasaha biliyordum ben kanat diyorlar

Umut Nayiri Türkiye Galler maçında izledim bir tek. Pedronun Türk versiyonu gibi. Bana kazma geldi biraz. Çok küfürler ettirecek gibi. İnşallah yanılırım
Seni biz başka takıma mı transfer etsek? Olmayacak böyle çünkü Fenerbahçe'ye düşman gibisin. :)

futboldaki max yorumum: Umut yakışıklıymış...

Halil Dervişoğlu ile çalım atmışlar…
Bu adam nerede şu an? Sjksjsjjsjdhd

işte bu yüzden üzülmüştüm yazık etti kendine diye:(
Hakkında en iyisi ne ise o olsun.

Bu arada bebeğini kaybetmiş.:(

Oyuncularımızdan Umut Nayir ve değerli eşi Enfal Diner Nayir’in 16 haftalık bebeklerinin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Oyuncumuza ve ailesine başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hakkında en iyisi ne ise o olsun.

Bu arada bebeğini kaybetmiş.:(

Oyuncularımızdan Umut Nayir ve değerli eşi Enfal Diner Nayir’in 16 haftalık bebeklerinin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Oyuncumuza ve ailesine başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Evet:(

Geri