Seat Leon 2014, Seat Leon 2014 Özellikleri resimleri ve Fiyatı

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Alman otomobil devi Volkswagen bünyesinde bulunan İspanyol otomobil üreticisi en prestijli modellerinden birisi olan Seat Leon u yeniledi. Yeni Seat Leon 2014 grubun yeni tasarım dilini tamamen yansıtan bir model. LED gündüz farları ile desteklenen far grubu, agresif ön yüz ve tampon tasarımı, ön taraftan arka tarafa kadar uzanan keskin çizgiler, LED arka farlar aracın kişiliğini yansıtan tasarım unsurları arasında. Yeni hafifletilmiş gövde teknolojisi ile üretilen 3. nesil Seat Leon halefine göre 90 kg daha hafiftir. Audi A3 ve Volkswagen Golf ile benzer genleri taşıyan araç sportif duruşu ile dikkat çekmektedir. Aracın dış tasarımı gibi iç tasarımı da tamamen modern çizgilerle yeniden şekil buldu. Çift renkli konsol, deri ve fonksiyonel direksiyon, orta konsola konumlandırılmış bilgi ve eğlence ekranı sürücü odaklı olarak tasarlanmış. Full LED farlar, yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar, USB bağlantılı bilgi eğlence ekranı, park asistanı sahip olduğu teknolojik yenilikler arasındadır. Araçta 2 benzinli bir dizel olmak üzere 3 farklı Volkswagen grubu motor seçeneği bulunmaktadır. 105 beygirlik 1.2 litre TSI motor ortalama 4.9 litre yakıt tüketim değeri ile dikkat çekmektedir. 1.4 litre TSI motor ise 140 beygir güce ve 250 nm tork değerine sahiptir. Ortalama yakıt tüketim değeri 5.2 litre civarındadır. 1.6 litre TDI motor ise 105 beygir güce ve 250 nm tork değerine sahiptir. Bu motorunda ortalama 3.8 litre yakıt tüketim değeri vardır ki sınıfında önde gelen motorlardan birisidir. Araç Türkiye’de Reference, Style ve Fr olmak üzere üç donanım paketi ile satılmaktadır. Yada 3 kapılı versiyonu olan Yeni Seat Leon SC olarak satın alabilirsiniz. Tüm modellerde 6 ileri düz yada DSG otomatik vites seçeneği bulunmaktadır. Yeni Seat Leon 2014 satış fiyatı 43 bin liradan başlayıp 59 bin liraya kadar çıkmaktadır.

yeni-seat-leon-2014-1.jpg

yeni-seat-leon-2014-2.jpg

yeni-seat-leon-2014-3.jpg

yeni-seat-leon-2014-4.jpg

cok fazla istiyorlar yine yeniden her zamanki gibi.

Geri