Scorp

Konu sahibi son olarak 1140 gün önce görüldü
Popülerliği günden güne artan video paylaşımıyla sağlanan mizah ve sohbet içeren bir sosyal paylaşım ortamı.

11046335_469753249866679_505298883258679375_n.jpg

11427166_461200067388664_7571159089525625181_n.jpg

Misir patlagi gibi uygulama uruyor arkadas .
Hangibirini takip ediyosunuz , yorulmuyomusunuz

Iphone kullanıcılarına has bi program. Android e yeni gelmiş fakat video çekme özelliği hala eklenmemiş program.
Konu başlıkları açılıyor ve bunun hakkında insanlar video çekerek yorumluyorlar. Kesinlikle eğlenceli bi platform.
Severek takip ediyorum :d

türkiye gerizekalaştırma projelerinden bir diğeri.

çok sevdiğim yutup kanalının videosunu eklemek istiyorum.

[YOUTUBE]FtViCXfm3f0[/YOUTUBE]

Yorekok'un eleştirilerine katılmakla beraber Scorp'u 2 yıldır falan izleyici olarak kullanıyorum, milyonlarca genç arasında bir iki tane bir şeyler kazanabileceğim insanlar yakaladım. İzliyorum ara sıra.

Hiç çirkin kız yok mu emenike dedirten programdır.

Hafif göğüs dekoltesi, biraz sağ ya da sol üst çaprazdan kamera bakıp, 18+'lık saçma sapan muhabbetler... Şimdi ben buradan yola çıkarak bu kızlara salça olsam ben abaza olurum; ama onlar dürüst ya da ahlaklı...

Her neyse başlarda feysbuk ana duvarıma düşen komik 3 5 scorp videosu izledikten sonra, gevşek, yılışık, küfürlü (üstteki videoda da görüldüğü gibi) sokak ağızlı kızları görmeye başladıktan sonra ana duvarımda gözükmemesi için direkt kökten engellediğim programdır.

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kaç video yapmıştık galiba.

Geri