ÜSözlük scope

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
gardaşımın yöneticiliğe ayrı bi yakıştı….
hem sempatik hem yakışıklııııı :d
geçen aylara göre daha sıkı fıkı olmasak dahi yine de benim için kıymetli.
içinde kötülük barındırmayan biri scope.
dediği her şey bence dilinde. varlığın daim olsun…

ben de ay elim çarptı diyim bakim bir şey değişecek mi

Elim carpttiiiii ,pp

Yaraları var , sanciları var , direnmeleri var , gulusleri var kisaca hayatin ta kendisi var icinde .
Kendine dair daha cok yaz okuyalım .
Ha unutmadan yazilimciymış arkadaş beyin de var belliki ,p
Gonlun dinginlik bulsun ....

lise zamanlarımda ircde takılırken bilmediğim bir siteye girmiştim
iki üç kişi buluşma muhabbeti yapıyodu
baktım konuştukları yerler bana yakın
dedim gelin beni de alın
gelip aldılar
tanımadığım üç kişi ve ben çay içip muhabbet ettik
onlar dedikodu yaparken bana da her şeyi biliyomuşum gibi anlatıyolardı clsçcösicösşxls
sonra eve bıraktılar dağıldık

insanlarla tanışmayı takılmayı severim
yani öyle "bak geliyoruz heeee" tavırları beni korkutmaz :ddd
biliyorsunuz ki sakatlıktan yeni çıktım 3-4 aydır yürüyebiliyorum o yüzden başka yerlere gelirim diyemiyorum
bu aralar evle ilgileniyom şu eşyaları bir düzenleyim sonra siz gelirsiniz :d

Çok sevdiğim, adam gibi adam. Arada hırlaşsakta yeri farklıdır bende. Çok sevdiğim insanlara bıraktığım şu dizeleri kendisine de bırakıyorum.

Sen, erimeyen kar tanesi sen.
Çiçeklerin prensesi sen,
Vazgeçtikçe büyüyen aşksın aşksın sen…

Çok severim.
sarılasım var kendisine.
scope bambaşka. çok net çok profesyonel:)

Temiz adam, iyi dost, çalışkan yönetici. Geçen radyo yayınında da söyledim ; Açıklamaları ben yapıyorum diye ben göze batsamda bu forumdaki işlerin çoğunu scope yapar. O yönetimde olmasa şu an eleştirildiğimizin x10 katı eleştirilirdik. Her şeye geç kalan beceriksizler olurduk.

Kartalda gel çay yapayım sana demişti, Tekirdağda rakıdan aşşası kurtarmaz haberin olsun. O da tokat yiyip kalkanlardan, canımdır.

Cay'i puskuretecegi an'i denklestirememis olsam da dalgada bulunacagi 1suru denizcikler 1iktiriyorum. Asdsds

Komik 1i. Yani yazdiklarina tepkisiz kalamadiklarimdan. :d
Bu arada beni bu kadar acik etmeyiniz, kendimi bu kadar acik ettigimi dusunmuyor/bilmiyordum. adsdfs

Sülüman Demirel fötr şapkası her daim hafızamda kalacaktır..Yardımcı ve espritüel birisi. Geçen sene içerisinde olmadığımdan mütevellit tazeleyemiyorum dahasını günler gösterir inşallah. Saygıyla.

Geri