ÜSözlük scope

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
İyi niyetli ve fazla alıngan fjkfjf
Eğlenceli biri. Sevilen bir kişilik. Hedeflerine çabucak ulaşması dileğiyle.

forum içerisinde bazı yazılarına çok gülüyordum. bi tık yakından sohbet etme fırsatı bulduğumda, eğlenceli olmasının yanına çok güçlü olduğu fikrini de ekledim. minnoş kalpli de üstelik. yi ol sıkopcuğum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bak scopecugum görüyor musun? hemen adın alıngan oluverdi..insanoglu böyledir işte jşgdjd neyse bu da sana ders olsun bi daha öyle rest cekip gidemezsin. gitmemelisin. kac akıllı deli kaldık surada…. ve..bazı insanlara laf anlatmaktan vazgec..bu insanlar bizim bir dakika bile gündemimiz olamaz.. şmdilik bye.

Bir defa denk gelmiş olsakta adamı dinleyeceğim diye aim almayı unutuyorum.. eğlenceli adam, her yere lazım.

aklima birsey gelmiyor
yazmis olayim diye yazdim

Bu albumden en sevdigim sarkiyi bilen adam. Yaslandin be haci...

Diğer forumdan aşinaydım, burda tanışma şansım oldu. Gerçekten müthiş bi kişiliği var. Saygılı, sevecen insanlara yaklaşımı çok güzel bi defa. Her zaman mutlu ol scope, gereksiz insanları da boşkoy gitsin..

Bugüne kadar duyduğum en iyi kahkahaya sahip. Ayrıca koca yürekli bir adam kendisi.

Bir şey onu rahatsız mı etti? Alır seni karşına seninle konuşur. O an konuşmak faydasız mı gözüküyor? Bekler, doğru zamanı bulur konuşur tekrar. Kin tutmaz, haset beslemez.

Kabuğunu kırdıkça içindeki kelebek daha bir canlı.

O tribünü yapacaz!

daima ultisi hazır olan delioğlan severiz <3

İyi bir Galatasaraylı. Efendi, seviyeli biri. Ben daha ters bir yorumunu görmedim. Olmuşsa da hak etmiştir ;d
Bir gün maça götüreceğim stada ;d

Çok fazla efendi. Aşırı fazla hemde. Çok konuşmuyor ama konuştuğu zaman dinletiyor kendini. Çok zor zamanlardan geçmiş, bundan sonrası için hayat hep güzellikler getirsin kardeşime. Ayrıca tam bir smokerımız oldu. Brimle kendisini buldu. Adamın bitmeyen ultisi var

İyi ki döndü yavrum benim, onsuz bir Süper Lig sezonu, onsuz bir Gaassaray maç postu olmaz. Totemim o benim.

Döner dönmez de sapladı bana ama olsun :d

Her yönetim değişikliğinde zuhur ediyor hfjjfj
Bu kadar alıngan olduğunu düşünmüyordum ben jfjfjjf
Gs beter olur inş
Tşk
Bdnjfnf

İRC zamanında görmüştüm,Creative vardı ve öyle tanışmıştım.Aslında bilgili biri ve bunu yazıya dökerek ortaya şölen hazılıyor.Sevdiğim birisi,hakkında her daim hayırlısı olsun.

Geri