ÜSözlük scope

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bu adamın benim gözümde kanatları var :d
Çok orjinal bi tip, kimsenin mutsuzluğunu istemeyecek kadar büyük yüreği var. Biraz sohbet etseniz ne dediğimi anlarsınız zaten .d Boş değil, her şekilde, her probleminizde de elinden geleni yapmaya hazır bekler .d
Not: şu film olayını sevdim ben, daha güzel seçimlerle arada bir yapabiliriz sjdjjd

Tanımasanız da kanınızın ısındığı insanlar vardır ya hani, benim içinde öyledir preacher.php
İstediğince bir ömrü olsun, güzel yaşasın temennilerimi sunuyorum kendisine (:

yazılımcı arkadaş. allah sabır versin..: )))

Kendisi çook çok iyi bir insandır gerçekten. Tanısanız da tanımasanız da seversiniz :D

tanımıyorum ama hoşuma gidiyor gördüğüm an yorumlarını okuyorum boş geçmiyorum çünkü eğlenceli ve pozitif :)

çok sevimli biri olduğunu düşünüyorum iyi niyetli ve şeffaf ^^

Bu konuda ki bayan üye ortalamasını düşürmeye geldim.

Sempatik adamsın hacı : D

Pieycpiden dolayi bana gecmisi hatirlatiyo hep :mrslkm:

O aslında o değil ama gerçekten sempatik. Varlığıyla keyif veren, var olsun istediğim ve tanımadığım adam -.-

bomba bi ifşa yapmıştık kendisiyle sonrası kız kayıp ksfksksdkj,beni tanıdın mı yazmış?
seni unutmak mümkün mü kankiiii xd.
aeo.

yok artık o olaydaki arkadaş bu arkadaş mı jshdjdhdjshdh

Az çok muhabbetimiz oldu anladığım kadarıyla rap müziği benim gibi sevenlerden, tartıştığını falan görmedim (bu konuda bana benzemiyor olması güzel sanırım bilemedim) insanlarla arası iyi. Birde fotoğrafına bakarken ellerimi çenemin altına koyup bi süre bakmışlığım doğrudur.

Hayattan tokat yiyen değil tokat atan olman dileğiyle görüşürüz.

"Çünkü anladık, adalet yalnızca onu ilan edenler için."​

[YOUTUBE]bqECqOC9TJ0[/YOUTUBE]​

Doğal ve samimi bir arkadaş, muhabbet edemedim ama çok iyi anlaşırız bence :tatlı:

konudaki bayan popülasyonunu düşürmek adına atılan adımları öpüyüm. bu bağlamda başta erkal olmak üzere sevgili mert kardeşimizi sevgiyle selamlıyorum.

preacher çok fazla denk gelemesek de olumlu bir ambiyansı var. ilerleyen süreçte kendisiyle ilgili daha çok fikrim olacaktır. ancak foruma az girdiğim şu dönemde kurmaylarım erkal ve mertten de kendisiyle ilgili notlar alıp ilk 11'de oynayıp oynayamayacağına karar verilecektir

çok depresif bi arkadaşa benziyor ya, samimi buluyorum kendisini. yazdıklarını okuyorum denk gelince. üzülme dostum, valla bak iyi şeyler de oluyo. :)

"döşönmoyorooooooom" ile başladı tanışmamız. tabi sonra ben çok intikam aldım. mr. php çok ağladı yapma başak etme eyleme başak falan diye.
ponçik gönlüm affetti tahmin edersiniz ki.
hep kırılgan falan denmiş. ben niye hiç görmüyorum depresif halini ya? siz nasıl benim görmediğim bişeyi görürsünüz be olay çıkar burda he????
neyss...
bu kalbin kadar temiz sayfayı bana ayırdığın için tşk. Tuğçe'nin bahsettiği ifşa konusunu da aşırı aşırısı merak ettim. Geldiğinde bi şaapalım onu. :ak1:
Siyular :kaç:

Kullandığı 373828 nick yoksa eğer tanismadik ileride tanışır miyiz onu da bilemiyorum, hayirlisi. Lakin sempatik bir arkadaş olduğu konusunda diğerleri ile hemfikirim, pozitif bir enerji veriyor. Başarılarinin devamını dilerim.:kaç:

bozuk ınternet sıtelerın dekı kod gıbı nıck yapmıs

kardeşimin sözlüğü niye bu kadar geride kalmış, kırgınım..
dostum dostum güzel dostum…
Yıllar önce yine denk geliyorduk ama hiç selamımız merhabamız yoktu, nasip bugünlereymiş..
iyi ki tanımışım, iyi ki varsın. <üç :*
daha çok eğleneceğiz…

Geri