Scarlett Johansson

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1721598388069.png

Bzlmpts anket sonucuna göre erkekler bu hatuna bayılıyormuş bilmek istiyorum nesine ? :emoji_thinking:

Ben Angela Gossow'cuyum. Scarlet falan Necip Fazil Kisakurek gibi geliyor bana. Ha necip fazil ha scarlet...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Elizabeth Olsen ı tercih ederim, bir tık abartılıyor gibi.

• Alkış
Doğal çekim oluşmadığı sürece kimse birbirini çekici ve güzel bulmaz. Birinin çok beğendiğini başka biri itici bulabilir ve bu sebeple güzellik kalıpları, standartları da birer aldatmacadır. Estetik ve güzellik sektörüne para kazandırmak için belli kalıplar sürekli dayatılır ancak çoğunun gerçek yaşamda karşılığı yoktur. İnsanlar seçimlerini biyolojik olarak yaparlar ve hiçbir kalıp ile açıklanamaz.

Bilimsel açıklamasını yaptı yine iki gözümün çiçeği Ahahah

Doğal çekim oluşmadığı sürece kimse birbirini çekici ve güzel bulmaz. Birinin çok beğendiğini başka biri itici bulabilir ve bu sebeple güzellik kalıpları, standartları da birer aldatmacadır. Estetik ve güzellik sektörüne para kazandırmak için belli kalıplar sürekli dayatılır ancak çoğunun gerçek yaşamda karşılığı yoktur. İnsanlar seçimlerini biyolojik olarak yaparlar ve hiçbir kalıp ile açıklanamaz.
Kısaca, ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça. Lafı dolandırmaya gerek yok.

Scarletin ses tonuda asiri iyi yalniz he. Hos kadin seksi yani bence ama bi Angelina culinin gencligi olamaz hickimse

Sadece Avengers'daki kızıl halini beğeniyorum.

Ah Scarlet, gıyabında neler konuşuluyor bilsen...ah bi bilsen.

• Kahkaha
Geri