Gerçekten enteresan bir olaydır. Teyzecim bu dünyayı kurtarayım derken öbür dünyayı yakmakta olabilir. Yine kendi bilir. Daha önce Sayın İmamoğlu için de Kete yaparım ama oy vermem sana demiş. Tşkler teyze.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@juju.... avatarindaki kizin hep elinde bir kahve kupasi oldugunu düsünüyordum.
Demek ki selpak ile burnunu silen biriymis.
Yine telefona döneyim de hayallerim kirilmasin.
insan beyni olmadan nasıl yaşar işte cevabı.Yani şu tatlı minnoş teyzeyi mi linçleyeceksiniz pes doğrusu kaçınız hayatınızda röportaj verdiniz olabilir böyle söylem hataları siz onun yaşına geldiğinizde yürüyebilecek misiniz acaba
Aslında ağlayan bir kız o..keşke hayallerindeki gibi keyifle kahvesini içen biri olarak kalsaydım ama gerçekler üzücü.
![]()
Süleyman kaşınma evladım, sataşmaya yer arama sonra emziği ağzından alınmış bebeler gibi ağlıyorsun işine bakinsan beyni olmadan nasıl yaşar işte cevabı.
ya hatırlasana, iyileşiyordu alya, doktorla vedalaşmaya gelmişti, duygulanmışlardı karşılıklı... mutluluktandı o...
öyle olsun, sad yapma
yok abi yeminle sataşmaya yer aramıyorum ama kayıtsız kalamadım öyle akıl dışı bir yoruma.Süleyman kaşınma evladım, sataşmaya yer arama sonra emziği ağzından alınmış bebeler gibi ağlıyorsun işine bak