Savunma sanayi yatırımlarına ek kaynak!

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
▪️ Düzenlemeye göre kredi kartı limiti 100 binin üzerinde olanlardan yıllık 750 lira alınacak.

▪️ Sıfır araçların tescil işlemlerinde 3.000 TL, ikinci el araçların satışında 1.500 TL ücret alınacak

Bunu savunma sanayi ile maskeleyip halka kabul ettirmeye çalışıyorlar ama bildiğiniz düpedüz soygun. Sadece savunma sanayi ile ilgili değil, bir torba paket ve bir çok kalemden daha vergi alıyorlar.

İsrail bize saldıracak diye 1-2 kapalı oturumla daha mecliste sirk düzenler, paketi geçirirler.

Meclise sunulan yeni vergi kanunuyla birlikte:

•⁠ ⁠100 cc altı motosikletler MTV kapsamına alınacak,
•⁠ ⁠Drone ve 5 bin lira üzerindeki saatler de ÖTV kapsamına girecek,
•⁠ ⁠Gayrimenkul alım satımında alıcı ve satıcıdan ayrı ayrı 750 lira katkı payı alınacak,
•⁠ ⁠Sıfır araç tescillerinde 3 bin lira, ikinci araç alım satımında 1.500 lira katkı payı alınacak.

Altyapısı böyle hazırlanıyor işte. Bu adamların fonksiyonu da bu. Toplum nezdinde hitap ettikleri kesime kabul ettirecek yolu açmak;

doymadılar, doymadılar, doymadılar. üçüncü maddeyi tartışmaya açanlar, açılım süreci v2'yi sahneye sürmeye çalışanlar konuşulacağına, kredi kartı limiti üzerinden vatan, millet, sakarya edebiyatı yapılıyor. çıldırmamak, küfür etmemek çok zor bu ülkede.

Haraca bağladı adamlar

Baktım da, beni ilgilendiren bir şey yok.

Bu Mustafa Destici kılıçdarın akp yalakası şekli.
Halk et bulamıyorum diyor eti kiloyla almasınlar gidip koyun kuzu kessinler diyen süpersonic de buydu.

Geri