Savaş alanlarının iki korkusuz lideri

Konu sahibi son olarak 2550 gün önce görüldü

Savaş alanlarının iki korkusuz lideri

• Maximus..Gladyator

Kullanılan: 0 0.0%
  • Leonidas.300 Spartalı

Kullanılan: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Yapma Kahramanlar Yerine Gerçek Kahramanları Sunsaydınız Keşke.
-
Alparaslan-Kılınçarslan-Şahinbey-Seyitonbaşı- ve daha niceleri.

Ikisi de tip olarak cohoş irkak.
Cok zor bi secim.
Işin girgiri.

Maximus'a antik kaynaklarda rastlamadim.
Ama 1.Leonidas fiktif bir karekter değil.
Sparta Kralı ve ysklasik 2600 sene önce dogmus Agiad hanedenanina ait bir mensuptu.
Sanirim ana bir baba ayri kizkardesinin kizi ile evlenmisti.
Pek hatirlamiyorum.Ama vardi bir ensest olayi.

Ben omega şıkkını kullanip Mohac meydan muharebesini 38 Dakikada vahim bir sonuc ile lehine bitiren komutani seciyorum.
Ve ya sakat olan ve adina Vivaldi, Händel ve Goethe tarafindan Operalar ve şiirler yazilan gocaman savaşciyi.

Kimdir bunlar?

iki rol biraz baklavayla
olmaz o işler
savaşta görmek lazım

Cengizhan ve

Osmanlı’nın son mareşali 4..Murat

Mastoryus'u seçmeyen vizyonsuzdur. Boş vaktim çok. Size hikayesini anlatayım;

M.Ö. 6019

I. Mayonez Savaşları

Taraflar: Döner Mayonezsiz Olmaz diyenler vs Mayonez Döneri Bozuyor diyenler

Hakem: Vedatius Milores

Savaş Alanı: Çorum / Merkez

Güzeller Güzeli Körpe Mastoryus efsane midilli atı Düldülores'in üstünde ordusuna dönüp şöyle demişti:

Düşmanın olduğu yer, düşmanın olduğu yer bizim için pozisyon.
Meydan kaygan, Çorum bu aralar oldukça yağışlı, buna göre vurduğumuz düşmanların kalkanları bize kayıp girebilir. Kalkanları, kılıçları, iyi takip.

Kaygan meydan çünkü ve düşmana vurmaktan çekinmeyin tam tersi size vurmalarına da müsaade etmeyin mesafe tanımaksızın.

Zaten düşüncemiz, size aktardıklarımız, Çorum'a geçtikten itibaren bizim tarafımızı hiçbir boş alan ve boş düşman bırakmamak.

Bugün kaç saat savaşırsanız savaşın ama savaşın birinci dakikasından itibaren 10.000 kişi savaşmamız önemli. Savaş Dabrukacımız Taffarel 5/8'likyus dahil, hariç, hayır, dahil. 10.000 kişi savaşmamız çok önemli.

Tehlikeli bölgede Suate'nin adamı belli ve kılıç sallicaz.
Size bir daha söylüyorum,
en iyi savaş defansı yapmak, savaş defansı yapma savaşını savaşmaktır. Savaşmaktır.

Burda tek şey kaldı, sizin savaşmanız. Bir dünya tarihçinin not alacağı, sizin savaşınız. Şu tepede, oradalar. Notalırix, Sadece Gerçekleryus, Tarihçi Babannes. Oradalar. Ve yazacaklar.

Başlarken çok iyi başlıyoruz, nara, çığlık, düşmana koşarken kılıçları kalkanlara vurmayı unutma. Hiç riziko yok, savaş taktiği diye bir şey yok. Savaş suçları, serbest. Ahlak sıfır. Güzel düşmanları elleme, olağan.

Kadememiz tamam, geride Karşılaryus. İleri gittiğimiz zaman da hep beraber düşmana doğru bam bam bam bam gidecez ve saplayacaz, sapladınız.

Savaş disiplinini bozmak yok, şartlar ne olursa olsun saplarız, saplatırız.

Burda bi' daha söyleyim. Düşmanda, Belalınaes, Belalınaes çok konuşur, cimcik yapar, eller, muhattap olmak yok, sapla ya da saplattırma, kaç.

Eveeeet evet evet evet evet.

Menemen soğansız olmaz savaşıyla başladık, size hep bir şeyler söyledim, dedim ki arkadaş biz bu savaşları nie eylirouz em ve qü? Ama sonuna kadar geldik, gelirsiniz.

Zeus'a şükürler olsun ki ornitorenk gibi bi' periyot çizdiniz, ornitorenk gibi savaşdınız, bugün 17 mi? 18 mi? 17. Meydan savaşımıza çıkıyoruz ve bunun adı da I. Mayonez Savaşı.

Yine söylüyorum; saplayacaksınız, saplamak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep sapladınız hep saplarsınız ve böyle kalacaksınız.

Zeus yardımcınız olsun.

giphy.gif

Geri