Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
300 çorumlu
Yapma Kahramanlar Yerine Gerçek Kahramanları Sunsaydınız Keşke.
-
Alparaslan-Kılınçarslan-Şahinbey-Seyitonbaşı- ve daha niceleri.
Düşmanın olduğu yer, düşmanın olduğu yer bizim için pozisyon.
Meydan kaygan, Çorum bu aralar oldukça yağışlı, buna göre vurduğumuz düşmanların kalkanları bize kayıp girebilir. Kalkanları, kılıçları, iyi takip.
Kaygan meydan çünkü ve düşmana vurmaktan çekinmeyin tam tersi size vurmalarına da müsaade etmeyin mesafe tanımaksızın.
Zaten düşüncemiz, size aktardıklarımız, Çorum'a geçtikten itibaren bizim tarafımızı hiçbir boş alan ve boş düşman bırakmamak.
Bugün kaç saat savaşırsanız savaşın ama savaşın birinci dakikasından itibaren 10.000 kişi savaşmamız önemli. Savaş Dabrukacımız Taffarel 5/8'likyus dahil, hariç, hayır, dahil. 10.000 kişi savaşmamız çok önemli.
Tehlikeli bölgede Suate'nin adamı belli ve kılıç sallicaz.
Size bir daha söylüyorum,
en iyi savaş defansı yapmak, savaş defansı yapma savaşını savaşmaktır. Savaşmaktır.
Burda tek şey kaldı, sizin savaşmanız. Bir dünya tarihçinin not alacağı, sizin savaşınız. Şu tepede, oradalar. Notalırix, Sadece Gerçekleryus, Tarihçi Babannes. Oradalar. Ve yazacaklar.
Başlarken çok iyi başlıyoruz, nara, çığlık, düşmana koşarken kılıçları kalkanlara vurmayı unutma. Hiç riziko yok, savaş taktiği diye bir şey yok. Savaş suçları, serbest. Ahlak sıfır. Güzel düşmanları elleme, olağan.
Kadememiz tamam, geride Karşılaryus. İleri gittiğimiz zaman da hep beraber düşmana doğru bam bam bam bam gidecez ve saplayacaz, sapladınız.
Savaş disiplinini bozmak yok, şartlar ne olursa olsun saplarız, saplatırız.
Burda bi' daha söyleyim. Düşmanda, Belalınaes, Belalınaes çok konuşur, cimcik yapar, eller, muhattap olmak yok, sapla ya da saplattırma, kaç.
Eveeeet evet evet evet evet.
Menemen soğansız olmaz savaşıyla başladık, size hep bir şeyler söyledim, dedim ki arkadaş biz bu savaşları nie eylirouz em ve qü? Ama sonuna kadar geldik, gelirsiniz.
Zeus'a şükürler olsun ki ornitorenk gibi bi' periyot çizdiniz, ornitorenk gibi savaşdınız, bugün 17 mi? 18 mi? 17. Meydan savaşımıza çıkıyoruz ve bunun adı da I. Mayonez Savaşı.
Yine söylüyorum; saplayacaksınız, saplamak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep sapladınız hep saplarsınız ve böyle kalacaksınız.
Zeus yardımcınız olsun.