Satış Danışmanı Arayan Var mı?

Konu sahibi son olarak 342 gün önce görüldü
Satış danışmanı denildiğinde akla genelde giyim mağazalarında sizinle ilgilenen kişiler gelse de bu alan aslında çok geniş. Arabanızı alırken fiyatı tartıştığınız görevliden, yiyecek içecek toptancılarının satış görevlilerine kadar birçok kişi bu sıfat ile iş yapıyor. Ama söz konusu iş aramak olunca nedense doğru dürüst satış danışmanı ilanı bulamıyorsunuz. Özellikle isim yapmış iş ilanları sitelerinde ne yazık ki kendime göre bir iş bulamadım. Cv benim karşıma çıkmasaydı muhtemelen de işsiz kalacaktım. Ama burada kısa sürede karşıma hem evime yakın hem de ücreti ve mesai saatleri ile beni tatmin eden bir iş çıktı olcak gibi ama garantiye almak adına Sizde bildiğiniz eleman arayan firmaları yazarsanız sevinirim.

Satış Danışmanı Arayan Var mı?

Var mı?

:nopsrn:

Bilemedim ki böyle birden. :T:

Muhakkak vardır dostum. Mesela ben sana bordo inek var mı desem, kati bir cevap verebilir misin?

Değil mi? Bu işler biraz kısmet bazen de İsmet sonuçta.

Hayırlı cumalar bu arada ön saflara doğru ilerleyelim bekleme yapıp arkamızdaki diger müminleri sıkıştırmayalım.​

Yaw anlasaniza onun niyeti başka iş aradığı yok

Haklısın kardeşim, ama geçenlerde yine senin üstünden uçtum. Artık alışkanlık oldu. Artık bizi kesmez bu işler...:)

Ben de geçen gün çimlerin üstüne dört bacak yatıyordum üstümden geçen uçağa bağırıp durdum varmış bir hikmet.beni emekli olup bahçe sulama zamanım geldi

Ben 2 kere rapor etmiştim ama bakıyorum hala reklam konuları duruyor ve sonuç sıfır.. Böyle yazınca reklam olmuyormuş demek ki.. :krn:
Demek ki olmuyor benim mod olduğum sitede direk banlandi
Üstelik bu kişi benzer konuları diğer forumlara da acti

Ben de on gün önce Emre'yi etiketlediydim, hala ses çıkmadı.

Araya sıkıştırayım şikayetimi.dddd

Demek ki olmuyor benim mod olduğum sitede direk banlandi
Üstelik bu kişi benzer konuları diğer forumlara da acti

Kabak gibi reklam neyi anlaşılmıyor onu anlamadım.. Neler reklam neler değil yönetim açıklasa da biz de bilsek ne güzel olur.. :krn: Raporlara bakılması ve değerlendirilmesi konusunda sorunlar var ne yazık ki..

Ben de on gün önce Emre'yi etiketlediydim, hala ses çıkmadı.

Araya sıkıştırayım şikayetimi.dddd

Etiketlediğin mesajı raporla belki görür diyeceğim ama o daha zayıf ihtimal gibi.. :D

Kabak gibi reklam neyi anlaşılmıyor onu anlamadım.. Neler reklam neler değil yönetim açıklasa da biz de bilsek ne güzel olur.. :krn: Raporlara bakılması ve değerlendirilmesi konusunda sorunlar var ne yazık ki..

Etiketlediğin mesajı raporla belki görür diyeceğim ama o daha zayıf ihtimal gibi.. :D
Ya bir de sürekli üye olarak gelen biri var diğer hesapları banlaniyor mu bilmiyorum attığı resimlerin linkleri kırık falan daha yeni üye olmuş yokluğunu hissettiğim kişiler için Coolumsu yu yazmış bir de o sorun var

Geri