Şarkıcı Zara'dan 'estetik' açıklaması: 'Hepimizde var'

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Zara, ünlülerin estetik furyası hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Estetiğin herkese yakışmadığını söyleyen Zara, ayrıca yaptırdıkları operasyonları inkar eden bazı ünlülerin estetik yaptırması ve bazı hemcinslerinin geçirdikleri operasyonları yalanlamasıyla ilgili konuştu.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kıbrıs'taki bir otelde sahne alan Zara, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, ünlülerin estetik yaptırması ve bazı hemcinslerinin geçirdikleri operasyonları yalanlamasıyla ilgili konuştu.

"HEPİMİZDE ESTETİK VAR"
Erkek sanatçıların bazılarına estetiğin yakıştığını ama bazılarında çok kötü durduğunu söyleyen Zara, geçirdiği operasyonları inkar eden hemcinsleri için de; "Arkadaşlar, kimse yalan söylemesin. Tiyatrocu ve oyuncuları tenzi ediyorum, onların dışında hepimizde estetik var. Çıkıp, 'Yok' demesinler" ifadelerini kullandı.

Kaynak

kapak_093315.jpg

Bu kadının -otuzları ile kırk yaşları arasında olabilir- bir dönemi var, çok güzel ve o dönem bu kadının güzelliğinin neden abartılmadığına hala şaşarım:d işte güzelliğin göreceli olduğunu bile buradan anlıyoruz kfjf o döneme ait bir görsel bulamadım ama bu yıllar olduğunu sanıyorum;

Benim gördüğüm son halinde, o güzel karakteristik burnuna müdahalede bulunulmuş ve dudaklarda da dolgu var gibi. Botoks filan da vardır zannediyorum.
Güzel yüzlü bir kadın bu, ufak tefek müdahaleler dışında akışa bıraksa daha güzel yaş alırdı eminim.

varsa var. onceden de guzeldi (karakteristik guzel), simdi de guzel (bu donemin guzellik standartlarina "uygun" guzel). ben bile anneme diyorum, "anacum 55 yasima geldigimde, seda sayan gibi fransiz askisi yaptirsam, 70+ yasinda olmana ragmen, hastanede basimda bekler misiiiin" deyyu. "heeeee beklerim poksiyenin kizi" diyo. bakin, annelerimiz bile kizmiyorsa artik estetik mudahalelere, gercekten normallestigini bilin bu durumlarin, operasyonlarin. koca koca insanlari artik darlamayin, hesap verdirtmeyin. begenirsin begenmezsin. uzayli gibi gorunur gorunmez** :d

İnsanların güzelleşme uğruna yapmayacağı şey yok. Sınırları da yok. Biraz kendi olduğunuz gibi mi kalsanız ya? Ya da yapınca suçmış gibi saklamaya çalışmasanız mı…

Ne yaparsa yapsın bu güzellikle kendini ortaya koyamadı çünkü stil danışmanı yada iyi bir yaşam koçu yada her neyse olsaydı şuan daha farklı bir kulvarda olurdu. Sesi çok güzel ama tam anlamıyla kendini ortaya koyamadı bir tarzı yok çünkü kendini bulduğu.

Yalan söyleme zara hepimiz derken bende yok bişey :/

Saf mükemmel bir güzelliği vardı. Ama yaş itibariyle gene çok güzel ama artık saf değil :emoji_nerd:

Estetiği uzun yıllara yayıp başka birine dönüşmüş.

images
t25_o-eski-halinden-eser-yok--546.jpg

• Wow
Tepkiler: ne
Harbiden, eski haliyle hiç alakası kalmamış.
Sağlık sorunu olmadıkça orijinal kalması taraftarıyım.

Geri