Şarkıcı Safiye Soyman Sevgilisi Hakkında Konuştu: "Faik’i Ben Yarattım, Ben Olmazsam Biter"

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
2tWXinS.md.jpg

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, Bir YouTube programına konuk oldu. Programdaki açıklamalarıyla dikkat çeken Soyman, uzun yıllardır birlikte olduğu Faik Öztürk hakkında şaşırtan ifadeler kullandı.

"BEN VARSAM FAİK VAR"

Soyman, "Onu kim meşhur etti, ben. Asıl ben olmazsam o biter. O öyle dediyse... Ben onu yarattım. O bir restorancıydı. Ben varsam Faik var." ifadelerini kullandı.

Neden evlenmediği hakkında konuşan Safiye Soyman, nikaha karşı olduğunu söyledi.

"FOBİM VAR"

Soyman, "Benim imzaya karşı bir fobim var. Çok küçük yaşta evlendiğim için, bundan dolayı evlenmiyorum. Evlenseydim çoktan ayrılmıştım." diye konuştu.

2tWjx5b.md.jpg

KAYNAK

Haklı … Faik kim ki ..?

ama o da faik ile iyi sükse yakaladı

Tam tersini düşünüyorum birde böyle bir beyanın erkeğin onurunu incitecegini düşünüyorum ne gerek var böyle bir ifadeye.

Kadınla erkek birbirine denk ya da erkek biraz daha üst seviyede olmalı ki bu tip cümleler de kurulmasın. Söylenmemesi gereken, incitici bir ifade olmuş.

yarattım falan nasıl konuşuyosun ya. dua et allah bu sözünü duymasın. şirkten 800 bin sene yatarın var

• Beğen
Tepkiler: ne
Olayı önce Faik başlatmış anlaşılan.

Bunlar da gündemden düşmemek için ne yapacaklarını şaşırdılar.

Geri