Şarkıcı Hadise güzellik sırlarını açıkladı: Saçlarımı 10 günde 1 yıkıyorum

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündem olan Hadise, verdiği bir röportajda güzellik sırlarını açıkladı. Her sabah aç karnına 1 adet hurma yediğini söyleyen şarkıcı, saçlarını da 10 günde 1 yıkadığını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.​

Güçlü sesi ve yoğun konser maratonunun yanı sıra Mehmet Dinçerler'le evliliğini bitirmesiyle sık sık adından söz ettiren Hadise, bir röportajında güzellik sırlarını verdi. Sağlıklı beslenmeye ve yürüyüş yapmaya özen gösteren şarkıcı, nasıl zinde kaldığından da bahsetti.

"SAÇLARIMI 10 GÜNDE 1 YIKIYORUM"​

Yoğun bir konser maratonu bulunan Hadise, her gün 8-10 km yürümesinin yanı sıra dans, yoga ve pilates yaparak zinde kaldığını söyledi. Beslenmesinden ve güzellik sırlarından da bahseden ünlü isim, "Her sabah aç karnına 1 adet hurma yiyorum. Gün içinde badem, fındık fıstık, ceviz ve muz olmazsa olmazım. Ayda bir ödem masajı yaptırıyorum. Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de 10 günde 1 yıkıyorum" şeklinde konuştu

1667894383690.png

sondakika.com

-pasaklı

10 günde 1 mi
yanlışlık mı varrrr
Kokarca hadisee 10 günde saç mı yıkanır

Kokar yağ fabrikasına döner be 3 günde.

anlaşılan saçına sürdüğü herşey 10 gün boyunca orda kalıyor sıkıntılı yağlanma ve kokma başlar.

Nerden baksan sıkıntılı bir durum. Abdest alması gerekmez mi.? Bir de hadise yani

ben de 4 günde bir yıkıyorum...... yağlanmaya başladığı an şapka ile kamufle ediyorum....... kız hadise aferin.......

sadece suyla yıkama taraftarları vardı bir ara. en sağlıklısı o diyorlar.

Sls paraben ve tuz iöermeyenler sağlıklı sma onlar da keçe gibi yapıyor

dkfjghdfg hadise diyo ya. güzellik sırrı diyo. o kadının, saçlarının yağlanmaması veyahut kokmaması için ne bakımlar, ne yöntemler uygulanıyordur kim bilir.......

• Beğen
Tepkiler: ne
Kafasına bone geçirip duş alıyor sanırım başka açıklaması yok Sjssjsj

Güzellik sırrım derken saçlardan bahsetmiş. Yoksa suratı polo delikli naneli şeker gibi..
Ama severim Hadise hanımı..

Hiçbir şekilde çekici bulamıyorum.
Bunun sebebini de bilmiyorum; anlamlandıramadığım bir gıcıklık hakim.
Bazı insanlara böyle oluyo

Açikliyorummmm para para paraaaaaa

Geri