Şarkıcı GüLLü'nün Son Görüntüleri

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
K05IkfS.md.jpg

Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki evinde eğlenirken 5'inci kattan düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü'nün son görüntüleri ortaya çıktı.

'Güllü' adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut, Yalova'daki evinde gece saatlerinde eğlenirken camdan düşerek, yaşamını yitirdi. Ünlü şarkıcının, ölümünden bir gün önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

K05ahMb.md.jpg

Evine güvenlikli kapı taktıran 51 yaşındaki Güllü'nün; "Artık kendimi çok güvende hissediyorum. Furkan kardeşim bana şifreli kapı yaptı. Şifre olmadan asla hiç kimse giremez. Kamera ve fotoğraf kaydı var. Şiddetle tavsiye ediyorum. Kötü ve zor günlerden geçiyoruz" dediği duyuluyor.

"İNTİHAR ETMESİ MÜMKÜN DEĞİL"​

Komşusu İsmet Helvacıoğlu; "İki gün önce binasının kapısını güvenli hale getiren, akıllı kapı yaptıran, her gün insanların yardımına koşan, her an sakin, mutlu ve çoluğuna çocuğuna düşkün bir insan. Yakından tanıdığımız bir insanın asla intihar etmesi mümkün değil. Birkaç saat önce hasta bir ağabeyimize 'Yemeğiniz var mı?' diye soran bir insan. İçtenlikli, sevgi doluydu. Yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşardı "diye konuştu.

K05ExTB.md.jpg

Güllü'nün cenazesine Yalova Eğitim Araştırma Hastanesi'nde otopsi yapıldı. Yakınlarının cenazeyi defnedilmek üzere bugün alması bekleniyor.

"ELİM BİR KAZA SONUCU..."​

Güllü'nün ölüm haberini, oğlu Tuğberk Gülter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Gülter, yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Üzücü bir haber paylaşmak üzere bu mesajı yayınlıyorum. Annem, değerli sanatçı Güllü'yü bu gece yaşanan elim bir kaza sonucu bu gece kaybetmiş bulunmaktayız. Sosyal medyada yayınlanan intihar haberleri asılsızdır. Cenaze ile ilgili gelişmeleri bu Instagram sayfasından paylaşacağım, başımız sağ olsun."

GÜLLÜ KİMDİR?​

Sahne adıyla Güllü olarak tanınan sanatçı Gül Tut, 15 Ekim 1973'te Beyoğlu'nda doğdu. Türk fantezi müziği sanatçısı olan Güllü, pek çok başarılı albüme imza attı. 15 yaşında düğün salonlarında şarkı söyleyerek sahneye adım atan Güllü, şarkılarındaki Roman havalarıyla ün kazandı.

Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı söyleyerek kariyerine başlayan Güllü, 1973 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Kasımpaşa semtinde dünyaya geldi. 1988'de henüz 15 yaşındayken, düğün salonlarında şarkı söyleyerek sahneye çıktı. Yaşından dolayı gazinocuların kendisine iş vermeye cesaret edememesi yüzünden, okuluna dönmek zorunda kaldı. Ancak ailesinin maddi durumundan dolayı bir süre sonra okulu bırakıp şarkıcılığa devam etti.

GÜLLÜ'NÜN ÖZEL YAŞAMI​

Evlendikten sonra sahnelere bir süre ara verdi. Güllü ile Gürol Gülter ile 1996 yılında evlendi. Bu evlilikten iki çocukları dünyaya geldi. 2000'de boşanıp sahnelere yeniden döndü.

GÜLLÜ'NÜN ALBÜMLERİ VE ŞARKILARI​

Sanatçının Her Şeyim Oldun, Sabah Olmadan, Ödüm Kopuyor, Değmezmiş Sana, Kopamam Senden, Oyuncak Gibi, Acımıyorsan, Unutamazsın Beni, Bendeki Sen ve Varlığın Yeter gibi önemli hit parçaları vardır.

KAYNAK

Mekani cennet olsun

Balkon korkuluğu ve pencere yükseklikleri ile ilgili son dönemde çok fazla ölüm yaşanmaya başladı. Bazı yüksek binaların terasına çıktığında, korkulukların çok alçakta kaldığını fark edebiliyorsun ve denge sorunu yaşadığın an büyük risk yaratacaktır.

Sevenlerinin başı sağ olsun.

Youtube de Patronu Ferdi Aydın konuşuyor.

Evinden paylaşılan fotoğraflarda, pencerenin çok alçak seviyede kaldığı görülüyor. Geniş cam olunca da dengesini kaybetmiş olabilir. Bu tip geniş camlarda mutlaka sağlam bir sineklik olmalıdır.

Üzücü gerçekten. Sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Ailesi de kaza diyor neyine komplo deniyor anlamıyorum. İçmiş kadın belki de sarhoşken farkına varmamış düşmüştür olamaz mı…

Üzücü gerçekten. Sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Ailesi de kaza diyor neyine komplo deniyor anlamıyorum. İçmiş kadın belki de sarhoşken farkına varmamış düşmüştür olamaz mı…
menajer ve ailenin çıkıp roman havası oynarken ayağı kaymış düşmüş açıklaması varken kamera kaydından gördüğümüz kadarıyla böyle bir durum yok. patronunun düştüğüne inanmıyorum açıklaması da var. oğlunun rahat rahat açıklama yaparken ölüm haberini kimden aldığını, nerede duyduğunu ısrarla gazetecilere söylememe durumu var. video kaydında da o ne lan dedikten sonra arkada üç beş saniye boğuk garip sesler var. kamera kaydını izleyen kişilerin gördükleri ve duyduklarından çok aile kaza diyor, kaza olmuştur açıklamasına güvenmesini bilemiyorum. iki gün öncesinde de sıradan apartman dairesine akıllı kilit yaptırması.. bunlar es geçilmemeli. en yakınlarımız dahil herkesten her şey beklenebilir bu dünyada. çözülmesi gerekiyor bu olayın.

menajer ve ailenin çıkıp roman havası oynarken ayağı kaymış düşmüş açıklaması varken kamera kaydından gördüğümüz kadarıyla böyle bir durum yok. patronunun düştüğüne inanmıyorum açıklaması da var. oğlunun rahat rahat açıklama yaparken ölüm haberini kimden aldığını, nerede duyduğunu ısrarla gazetecilere söylememe durumu var. video kaydında da o ne lan dedikten sonra arkada üç veş saniye boğuk garip sesler var. kamera kaydını izleyen kişilerin gördükleri ve duyduklarından çok aile kaza diyor, kaza olmuştur açıklamasına güvenmesini bilemiyorum. iki gün öncesinde de sıradan apartman dairesine akıllı kilit yaptırması.. bunlar es geçilmemeli. en yakınlarımız dahil herkesten her şey beklenebilir bu dünyada. çözülmesi gerekiyor bu olayın.
Bu kadar detayını bilmiyordum açıkçası. Umarım aydınlatılır, kazaysa da cinayetse de…

Bir hafta kadar önce hastaneye gitmiş denge kaybı yaşadığı için fotoğraflarıda mevcut..Banyodan ayağı ıslak çıktı ve seslere doğru yöneldi camlar sonuna kadar açık olduğu için komşular rahatsız olmasın diye kapatırken dengesini kaybetti zaten cam çatı katı olduğu için bel hizasında yani çok alçak ve düştü..
Kameradaki saat ve sesleri analiz ettiklerinde zaten sürgülü camı kapatma sesi duyuluyor ve kızlar yan odada müzikle eğlenirken düşme sesine odaya giriyor ve camdan bakıp Güllü’yü görüyorlar..Bu da benim komple teorim..

aile bireylerinden biri falan aşağı atmış gibi görünüyor. belki uyuşturucu kullanan bir birey bilemiyorum. annemi aşağı atmış diye kaçan bi kız var videoda duydunuz mu bilmiyorum. ama camdan aşağı düşmek diye bir şey yok arkadaşlar. hepsi cinayet.

Neden cinayet diye diretiyirsunuz belki de intihar bilemeyiz

aile bireylerinden biri falan aşağı atmış gibi görünüyor. belki uyuşturucu kullanan bir birey bilemiyorum. annemi aşağı atmış diye kaçan bi kız var videoda duydunuz mu bilmiyorum. ama camdan aşağı düşmek diye bir şey yok arkadaşlar. hepsi cinayet.
kızının savcılığa verdiği ifadesi:

''Annem Gül, arkadaşım Sultan ve ben 26 Eylül günü evimizde olduğumuz sırada yemek yedik, film izledik. Aynı gece saat 01.20 sıralarında Sultan ile birlikte odamıza geçtik. Odamıza geçtikten kısa bir süre sonra annem odamıza geldi ve roman havası oynamaya başladı annem. Oynadığı sırada ayağı kaydı ve açık olan camdan aşağı düştü. Sultan ile birlikte hemen aşağıya indik. Aşağıya indiğimizde annem yerde yatıyordu, olayla ilgili kimseden davacı ve şikayetçi değilim. Kendisini itme kesinlikle söz konusu değil."

şu ifadeyle kamera görüntüleri farklı.

kızıyla arkadaşının yakınlaşmasını, uygunsuz bir şekilde yakaladığı yorumları da var.

kızının savcılığa verdiği ifadesi:

''Annem Gül, arkadaşım Sultan ve ben 26 Eylül günü evimizde olduğumuz sırada yemek yedik, film izledik. Aynı gece saat 01.20 sıralarında Sultan ile birlikte odamıza geçtik. Odamıza geçtikten kısa bir süre sonra annem odamıza geldi ve roman havası oynamaya başladı annem. Oynadığı sırada ayağı kaydı ve açık olan camdan aşağı düştü. Sultan ile birlikte hemen aşağıya indik. Aşağıya indiğimizde annem yerde yatıyordu, olayla ilgili kimseden davacı ve şikayetçi değilim. Kendisini itme kesinlikle söz konusu değil."

şu ifadeyle kamera görüntüleri farklı.

kızıyla arkadaşının yakınlaşmasını, uygunsuz bir şekilde yakaladığı yorumları da var.

var bir işler , ama içlerinden biri itiraf etmedikçe böyle kapanır gider. hiç kanıt yok.

Retina kayıtları incelenmeli. Biliyorsunuz ölmeden önceki otuz saniye kayıtlı kalır. Olayları rahmetlinin gözünden izlemiş oluruz.

En azından izlediğim bi bilimkurgu filmde bu mümkün oluyordu.

Masum bir ölüm değil kızı ve arkadaşının içinde olduğu bir cinayet gibi duruyor çünkü bende dinlediğim kadarı ile videolarda " annemi atmış annemi atmış" diyor kız 45 güne kadar herşey açığa çıkar dedi avukatın birisi

Geri