Şarkıcı Göksel yeni imajıyla bambaşka biri oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

1703843452083.pngTürk pop müziğinin başarılı sanatçılarından biri olan Göksel, sosyal medya hesabı üzerinden yeni imajını paylaştı.​

1703843408667.png

Uzaktan, Karar Verdim, Depresyondayım, Bir Seni Konuşurum gibi birçok başarılı şarkıya imza atan 52 yaşındaki Göksel, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak fit ve genç kalmayı başarıyor. Kendini yenilemeyi seven ünlü şarkıcı, imaj değiştirdi.

658522b883acb773__w1200xh1184.jpg

1703843448620.png

Ünlü şarkıcının yeni imajını beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu.

1703843498155.png

Şarkıcı, geçtiğimiz yaz aylarında sosyal medya hesabından bikinili pozlarını takipçileriyle paylaşmıştı. Her zaman fit bir görüntüye sahip olan Göksel, az ve dengeli beslenmenin yanında her gün düzenli olarak spor yaptığını açıklamıştı.

Ensonhaber

Berbat hiç marjinal değil güzel hiç değil bende beğenmedim

IMG_4428.jpeg
bize her kötü saç seni hatırlatırdı ama artık daha kötüsü var, teşekkürler göksel… tahtını sarsanları affetmeyeceğiz @Oggy ile :emoji_sweat:

Kubizm bu kadina gitemis.
Yuvarlak hatlara sahip.
Sila ya giderdi.

En sevdiğim ikinci deli bu kadın..

Sürim, b.k gibi olmuş. Akdmdkjd
Kubist picasso her seyin keskin geometrik bicimini cizmis ama bqu cizmis mi haberim yok Mügem.
Bqa benzetemedim pek..ama sanat zaten yorum isi..sen diyorsan vardir bir bildigin.
Ben konsepti begendim ama Göksel hanimi acmamis.dddd

Kubist picasso her seyin keskin geometrik bicimini cizmis ama bqu cizmis mi haberim yok Mügem.
Bqa benzetemedim pek..ama sanat zaten yorum isi..sen diyorsan vardir bir bildigin.
Ben konsepti begendim ama Göksel hanimi acmamis.dddd
Sürim mümkünse bu olaylar kağıt üzerinde kalsın kendimizde uygulamayalım çok.:d

Kuaför online eğitim ile mi mezun oldu?
Sanki kuaför eğri kesmiş de adına imaj diyelim gibi olmuş…

Geri