Şarjlı diş fırçası

Konu sahibi son olarak 1941 gün önce görüldü
İçinde basınç sensörleri olan şarjlı diş fırçaları,diş etlerinin zarar görmesini önler.​
Diş doktorlarının önerisi.​

yaklaşık 4 aydır kullanıyorum....... 27 yıldır ilk kez dişlerimin gerçekten fırçalandığını hissettim...... keşke daha önceden edinseymişim, gerçekten rahatlık...... 150 tl bandındaki fırçalar uygun...... öyle saçma salak özellikleri olan pahalı fırçalara gerek yok, alt tarafı fırçalıyo......

trendyol indiriminde 99 tl'ye aldığım, oral-b şarjlı diş fırçamla birlikte nisan'dan beri inci inci gülümsüyorum... resmen dişim diş olduğunu hatırladı, canım diş fırçam <3

uzun süredir kullanıyorum, bence dünyanın en güzel icatlarından biri. cidden nefis bir şey, onu çok seviyorum, gittiğim her yere götürüyorum.

başlık olarak cross action'ı kullanmıştım....... memnunum ancak bu kez trizone'u kullanmak istiyorum...... deneyen var mı acaba..... :emoji_thinking:

uzun süredir yıllardır kullanıyorum inci gibi dişlerim wampir dişlerimde var zaten dişlerime düşmeyecek hatunda nebiLim....kıps

Ya ben çok sık fırça değiştiriyorum, diş fırçası konusunda bir takıntım var. Hemen iğreniyorum falan, onun başlıklarını o kadar sık değiştirmek pahalıya mal olabilir...
Aslında başlık fiyatlarını da çok bilmiyorum...

60-70 lira civarında 4lü başlıklar.

Fırça gibi fırçadır kendileri. Eşimin diş tortularını aldı götürdü vallahi

Fircanin basliklari cok pahali degil ama ev rutubetli ise o fircayi degistiremiyorsun pahali diye .p Yoksa, ben de cok seviyorum bizit bizit diye diye baya guzel fircaliyor.

Allam benim icim niye hep gariban ya : )))

Garibanın yüzü gülmür shini, vaz geç bu garibanlıktan...

kendi bilek gücümle fircalarim, güvenemem öyle pilliye

bu gece yatarken w hanımla nasıl bir şekilde akraba olabilirim duası edicem galiba...
hadi bakalım, bi yerden gülcez bu hayatta...

Geri