Şarjı En Uzun Giden Cep Telefonu Hangisi?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor. Yeni bir telefon almak istesem sarji en çok giden hangi telefonlar var?

Akıllı telefonların en büyük sorunu bu. Benim mini s3 ve durup dururken bile şarjı gidiyor. 24 saat şarjda desem yeridir. Battery Doctor indir. En azından aktifleştirdiğin zaman eskisinden daha az bir şekilde şarj gidiyor.

3310 nun gözünü seviyim :D bu akıllı telefonlarda hep aynı dert

Eski Takılmıyosan Nokia 3310 Gibi Program Öneririm Bende Arkadaşlar Gibi Bide Ayrıca Akıllı Telefon Kullanıyorsan Yılda Bir Batarya Değiştir Ben Öyle Yapıyorum İşe Yarıyor :)

samsun Galaxy S4 kullaniyorum ve Hersaat Tel Sarjda. Durduk Yere Bitiyor. Ònceki telefonum nokia c3 idi ve gayet guzel gidiyordu sarji.

Yeni veya eski farketmez kullanıma bağlı şarj süresi değişir.
En güzel çözüm yedek batarya. :)

Akıllı telefonların tamamı öyle. En uzun sürelisi maksimum 3 gün gidiyor. O da kullanıma göre değişir.
Huawei Ascend Mate önerebilirim ama fazla bulunan bir model değil. Araştırabilirsin.

Onun haricinde, ekstra şarj aküleri önerebilirim.

Ben gece telefonu bırakıyorum. Bütün programları kapatıyorum. Sabah uyanıyorum sarj bitmiş. Sanki otomatige bağlamış kendini :T:

Garantisi var hâlâ gidip vermek istiyorum ama 3 gün telefonsuz kalamam diye veremiyorum :D

Şu anda şarj konusunda en iyisi LG G2.
Batarya konusunda tüm akıllı telefonlardan iyi.

Geri