Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aa simdi fark ettim tam yorumun altına denk gelmiş..yorumundan çok bağımsız yazdım melocum(yanlıs anlasılma ihtimalime karsı)) üsttekileri okumam yettiruhumun derinliklerinde yatan minik bir keko melo var, o böyle şeyler izlerken çok hoşlanıyor mutlu oluyor…
![]()
Türkü BAR on Instagram: "Sarışınları etiketleyin😄 ------------------------------------------------------ Daha fazlası için sayfamızı takip edebilirsiniz @_turku_bar"
192K likes, 3,309 comments - _turku_bar on July 21, 2022: "Sarışınları etiketleyin😄 ------------------------------------------------------ Daha fazlası için sayfamızı takip edebilirsiniz @_turku_bar".www.instagram.com
bana göre ikisi de değil, en güzeli kumrallar ama siz hak etmediğiniz için onları gidin yattara tenine en açık renk fondöten süren kızlara “aşkım yüzüne nur inmiş” falan deyin.
sjhhs tüh keşke açıklama yapmasaydın... hilo melo'ya laf sokmuş diye biraz heyecan yaratırdı forumda :/aa simdi fark ettim tam yorumun altına denk gelmiş..yorumundan çok bağımsız yazdım melocum(yanlıs anlasılma ihtimalime karsı)) üsttekileri okumam yetti((skkdj
onu arkada konuşup yaparız, organize oluruz. şuraya bak yokluktan kurgu kaos düşünüyoruz ulan yönetim…..sjhhs tüh keşke açıklama yapmasaydın... hilo melo'ya laf sokmuş diye biraz heyecan yaratırdı forumda :/