-
-
-
-
- Güneşten Koruyun
- Yıkama Sıklığını Azaltın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saçı en fazla yıpratan renk sarıdır ve kullanılan açıcının kalitesi de önemli.Sarı çok ciddiye alınması gereken bir renk o yüzden her zaman uzmanı yapmalı bu renkleri
Sarı saçları kademe kademe açan işinin ehli kuaförler var bazıları da uğraşmamak adına direkt açıyor ve saç yanıyor :dSaçı en fazla yıpratan renk sarıdır ve kullanılan açıcının kalitesi de önemli.
Evde boyama yapanlar da ilk başta kuaföre yaptırmalı çünkü açıcı yanlış kullanıldığında yeşil - sarı renk çıktığı gibi saç da yıpranıyor.
Sarı saçları kademe kademe açan işinin ehli kuaförler var bazıları da uğraşmamak adına direkt açıyor ve saç yanıyor :d
Neden ki? Platin renkler ve mor şampuan ile mümkün olabilir.Önlenemez
Büyük resme bak leftycim .ddNeden ki? Platin renkler ve mor şampuan ile mümkün olabilir.
Saç açma işi bir sanat ve yeşile çalan sarılar bile çıkabiliyor.Büyük resme bak leftycim .dd
Ha yok o manada değil, kısa kısa tüm soru işareti olan konulara cevap yazmıştım ama böyle açıklayınca da zaten çok aşırı komik olmayan eylemim daha da kötü oldu şu an…Saç açma işi bir sanat ve yeşile çalan sarılar bile çıkabiliyor.
Büyük resim deyince ben de aynı anda üç fotoğrafa bakıp renk karmaşasına vurgu yaptın sandım.Ha yok o manada değil, kısa kısa tüm soru işareti olan konulara cevap yazmıştım ama böyle açıklayınca da zaten çok aşırı komik olmayan eylemim daha da kötü oldu şu an…![]()
Platin renge boya işlemi sırasında inci gümüşü de karıştırabiliyorlar. Ten ve kaş rengine bağlı olarak karar vermek gerekiyor.Sarı saçı platin renginde sabitleme noktasındaki en doğru yöntem; mor değil gri şampuan kullanmak olmuştur. Muhtemelen ikisi de turunculuktan korur fakat daha fresh bir sarı noktasında gri şampuan çok daha etkili.