Sarı saçlı , siyah kaşlı türk kızı

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Komiğime gitmedi, söylemiş olabilirim. Fakat forumun yarısı benim sözlerimle konuşuyor zaten. Telif alsaydım, donlarına kadar alırdım da, götleri bokluların donları da işimez yaramaz. Ü Z Ü C Ü .

Mastor bey forumun vazgeçilmez üyesi olmakta zor anlıyorum sizi.

dua lipa yaparken iyiydi, türk kızı yapınca mı batıyor.... ayrıca sarı saça siyah kaş olur, saçma saçma konuşmayın.
sarı saça sarı kaş mı yapsınlar? siz sonra o kaş rengine uygun kaş kalemi bulmak ne kadar zor biliyor musunuz? bilemezsiniz...

dua lipa yaparken iyiydi, türk kızı yapınca mı batıyor.... ayrıca sarı saça siyah kaş olur, saçma saçma konuşmayın.
sarı saça sarı kaş mı yapsınlar? siz sonra o kaş rengine uygun kaş kalemi bulmak ne kadar zor biliyor musunuz? bilemezsiniz...
Bilemeyiz...

Tşk. Melocum
3196ccb93c35f91583426fd2c03dc7a3.jpg

Atalanta - 3.5 gol ustu
Everton - 2.5 gol ustu
Zulte Waregem - 2.5 gol ustu

@Nicomedia sen de degerlendir hocu.

@No Pasaran beyin cümlesiydi bu Sarı saçlı, siyah kaşlı türk kızı bende bir konu acayım dedim değilmi baboş ehehe Mastor yazmışım ama senden duymuştum şimdi hatırladım :D haha

FKfkfkfkdkdjdkdj kadında değilsinizki ne bilim tuhafffff kardeşlerim gkgkgkgk

bende bi an sandım'ki , Sarı saçlı-Siyah kaşlı-Mavi lensli türk kızı diye konu açıcaksın @Yabani aman iyi iyi

Geri