Sarhoşken yapılanlar

Konu sahibi son olarak 2837 gün önce görüldü
Özlenilen kişiyi aramak.
Kişiliğe göre; sessizce oturmak yahut bağırıp çağırmak.
Kendimizi kandırmamalıyız, 'aklımıza bile gelmeyecek şeyler sarhoşken aklımıza gelir' diye. Sarhoşluk, normal kafayla düşündüğümüz ve içimizde bastırdığımız şeyler için cesaret verir sadece. "Sarhoşken oldu, yoksa öyle bi şey kesinlikle yok" diye bir şey yoktur yani, kabullenmek gerekir.​

En son Arap Şükrü'de sarhoş olduğumda karşı masadaki amcanın önünde bayıldım, para yapıştırdı durum bu kadar vahim.
Birde çapkınlık dönemlerimde içip aynı anda 4 kişiye seni özledim demişliğim vardır.

bi iki kere içtim ama sarhoş olacak kadar değil öyle anım yok kendimle alakalı
ama yanımda sarhoş olan kişiyi bol bol tokatlamışlığım vardır;s kendine gelsin maksat yoksa uyuz olduğumdan diil;px

Alkol, sansürü azaltır. Ben sinirli oluyorum.

Ne yapılır bilmem ama yapılmaması gereken konuşmaktır

Mastor'un yaptıkları > Tüm cevaplar ve Cevatlar.

O bir dönem milleti arayıp saydırıyordum. :D

Ben alkolu bıraktım ama alkol alırken sarhos olmadım hıc kararında bıraktım hep . ama diğer kullandıklarımda ıse sadece susarım ve karsımdakı adamın konusduklarını dınler ve bol bol bırseyler atıstırırım .

Sabah biraz sarhosmusum galiba :T:

güzellemelerle dolu şeyler olmaz çoğu zaman
kaza yaparsın
birini öldürürsün
kavga edersin gücün yetiyorsa döversin
kusarsın saçmalarsın

ve üzgünüm zamanı geri alamazsın

Yolun ortasında yada bir bankda kendinden habersiz rezil bir sekilde uyuyor ola bilirsin etrafa bagırıp cagıra bilirsin Afedersiniz heryere kusa bilirsin birilerine satasıp dayak yiyor olabilirsin vs vb yani kısacası rezillik

Mükemmel bi cesaret verdiğini biliyorum sadece. O da şahit olduğumdan.

Bunu içiyorsan bıyığını ıslatmayacaksın derdi büyüklerim. Tadında bırakıp keyfine bakmak en makul olandır.

Hayatimda hic icmedim icenide sevmedim cunku gereksiz bisey alkol alimi

HahHha Bunu bi kiza okutmak isterdim sarhostum demisti Yürü git sjfkdkfkele :Dneyse ne bk oldugunu gördü herkes en azindan ..icmesemde cesaretliyim icsemee ayni skfkskdk
Ictigimde göbek atmak geliyor Ama Cok uyuttuguna yapamiyorum icimde kaliyor :D

Geri