Bir keresinde bir ton şeyi karıştırıp içmiştim - alkole alışık biri değilim ama sarhos da olmam ilginç-dostlarla sohbet koyu da olunca şişenin dibi gelmedi tabi. Neyse sonra aramızdan biraz daha ayık olan arkadaş arabayı kullanıp evlerimize bıraktı bizleri, ben o zaman özel yurt gibi bir yerde kalıyordum. Apart işte. O dönemde ilişkim biraz çalkantılı, yine kalbim kırılmış aldatilmaya beş kala, kafam zaten bozuk, arabadan indikten sonra başladım şarkıya, sokak boyunca ve merdivenleri bağıra bağıra şarkı söyleyerek çıkmıştım gecenin bir yarısı herkes uyanmış kimi arkamdan sövüyor kimi ıslık tutuyor... Sövenler baska apartmanlar genelde, alkış tutup isliklayanlar aynı apartmandaki canım kızlarım...
Şarkı da bu hdjs
Sonra sağ olsun ev arkadaşım buz gibi suya tutunca beni birazcık kendime gelmiştim ve bu olayı ne zaman hatırlasak hep güleriz ben biraz utanırım gerçi, milleti ayağa kaldırdığımdan içten içe kötü hissediyordum kendimi. Sonra bir daha asla bu kadar sarhoş olmadım. Gerçi o zaman da az çok kendimdeydim, daha doğrusu bir daha asla o rahatlık/umursamazlık seviyesine ulaşamadım.