Sarhoşken söylenen, anlamsız, gereksiz sözler

Konu sahibi son olarak 151 gün önce görüldü
Ya ne sarhoşu kim sarhoş

sarhos-koca-karikaturu.jpg

@alkollerin efendisi bol kufurler alkolluydum dersin .dd hjkhjf

midemi bulamıyorum jsjfjsjfjsjdjsjfjjsjd

Aslında anlamlı sözler

geçenlerde ki iki sarhoşun kan almadaki sohbeti
-lan oğlum kaç takla attık
+taklami atmışız
polis bunlar o arabadan nasıl sağ çıktılar

Çişim geldi, birazdan at gibi işeyeceğim.

herkes sarhoşken şuan olduğu gibi çok fazla göze batmıyor.

ben tirad atiyorum
elveda! tanri bilir ne zaman gorusuruz bir daha,tek basima oynamaliyim bu acikli sahneyi
gel sise! ya bu karisimin olmazsa hicbir etkisi, dur ..... dur geliyorum!
bunu serefine iciyorum

ve muhtelif

Ben cok sık ve kolay sarhoş olmam ama olunca hemen hatuna şirinlik yapmaya başliyorum.

benim olur olmadık yerde, olur olmadık anlarda gereksiz yükselişlerim olmasa...... ağzımla da içerim halbuki........

sarhoslar.jpg

Daha önce alkol almadığım, ergenliğimin zirve yaptığı bir dönemdi.
Mesleğimiz gereği öğrenim zamanında üç ayda bir uygulama otelinde nöbet tutuyoruz.
Neyse işte, nöbet sırası bende. Şansıma bulunduğum hafta otele Macaristan'dan bir lise grubu geliyor ve geldiği dönem de paskalya dönemi.
Paskalya olduğu için yemek salonunda böyle etkinlikler, yumurta boyamalar falan...
Ben de nöbetim gereği diğer arkadaşlarımla servis yapıyorum, yumurta getiriyorum, yumurta boyuyorum falan...
Gecenin ilerleyen saatlerinde Tiffany bana hatıra olarak kendi boyadığı yumurtasını hediye etmişti.

Hikaye böyle devam etmedi tabi..
gecenin sonunda biz bütün nöbet tutan öğrenciler (ergenler) bir odada toplandık. şaraplar alındı falan. pet bardaklara şaraplar konulurken "durun!" dedim. iyi de ben daha önce hiç şarap içmedim ki? kolayı var dediler. aşağıdan litrelik gazozu aldılar ve şarabı gazozla hafifletip öyle içmemi önerdiler. tabi gazozlu şarap bardakta durduğu gibi durur mu!

dördüncü gazozlu şarap kadehinden sonra gömleğin ilk üç düğmesi açılmış ve elimde bütün otel odalarını arayıp "tiffany sen misin? nerdesin!" diye ararken bulmuşlar beni...

sarhoşken hayat daha güzel geliyor bana,
arabayı bile daha iyi kulanıyorum reflexler gelişiyor sanırım ayh..

Bir keresinde bir ton şeyi karıştırıp içmiştim - alkole alışık biri değilim ama sarhos da olmam ilginç-dostlarla sohbet koyu da olunca şişenin dibi gelmedi tabi. Neyse sonra aramızdan biraz daha ayık olan arkadaş arabayı kullanıp evlerimize bıraktı bizleri, ben o zaman özel yurt gibi bir yerde kalıyordum. Apart işte. O dönemde ilişkim biraz çalkantılı, yine kalbim kırılmış aldatilmaya beş kala, kafam zaten bozuk, arabadan indikten sonra başladım şarkıya, sokak boyunca ve merdivenleri bağıra bağıra şarkı söyleyerek çıkmıştım gecenin bir yarısı herkes uyanmış kimi arkamdan sövüyor kimi ıslık tutuyor... Sövenler baska apartmanlar genelde, alkış tutup isliklayanlar aynı apartmandaki canım kızlarım...

Şarkı da bu hdjs

Sonra sağ olsun ev arkadaşım buz gibi suya tutunca beni birazcık kendime gelmiştim ve bu olayı ne zaman hatırlasak hep güleriz ben biraz utanırım gerçi, milleti ayağa kaldırdığımdan içten içe kötü hissediyordum kendimi. Sonra bir daha asla bu kadar sarhoş olmadım. Gerçi o zaman da az çok kendimdeydim, daha doğrusu bir daha asla o rahatlık/umursamazlık seviyesine ulaşamadım.

Geri