Şarap gibi kadın tabiri kaç yaşındaki kadınlar için kullanılır?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
arkadaşlar şaraptan mı anlamıyorsunuz kadından mı? 35 yaş, 40 yaş artık yaşlı sayılan yaşlar değil… o yaşlı sayılmalar 18’inde evlenip 40’a kadar koca dırdırından çökenlerin döneminde kaldı. alt tabanı 45 hatta 50’dir bunun… bu arada şaraptan ve kadından ben de anlamıyorum ama yeni nesilden daha genç olan 30+ kadınların hakkını yiyemem.

arkadaşlar şaraptan mı anlamıyorsunuz kadından mı? 35 yaş, 40 yaş artık yaşlı sayılan yaşlar değil… o yaşlı sayılmalar 18’inde evlenip 40’a kadar koca dırdırından çökenlerin döneminde kaldı. alt tabanı 45 hatta 50’dir bunun… bu arada şaraptan ve kadından ben de anlamıyorum ama yeni nesilden daha genç olan 30+ kadınların hakkını yiyemem.
Nasıl da savunur hakkımı , hiç yedirmez kjkjkj

Kusura bakmayın ama o bu şu değil Allah bazılarını özel yaratmıştır ve 60 yaşında da güzeldir 18 yaşında da Genlere de bağlayabiliriz tabi

Defne Samyeli bu konuda bence ekol.

• Beğen
Tepkiler: W
Fiziği demi estetik ?
Boyuna bişey dediğin yok Allah var uzun bacaklı hatun ama orasına burasına estetik müdahaller ile işlem yaptırıyor alıyor yağları selülitleri yani bi yıl estetiksiz işlemsiz dursun da görelim yani

• Hımm
Tepkiler: ne
Forumdakiler köpek öldüren şarabı olur olsa olsa

Köpek öldüren de şarap, Corvus da bir şarap, sonuçta yeterli mıkdarda içilirse ikisi de hoş eder.

İşte bu sözümden de anlaşılacağına göre, iç şarabı...

meyveli şaraplar şarap değildir, içine yanlışlıkla alkol damlamış meyve sularıdır.

Geri