O zaman konuya cevap veriyorum ;her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım(36).dlfkjg
36
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman konuya cevap veriyorum ;her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım(36).dlfkjg
Nasıl da savunur hakkımı , hiç yedirmez kjkjkjarkadaşlar şaraptan mı anlamıyorsunuz kadından mı? 35 yaş, 40 yaş artık yaşlı sayılan yaşlar değil… o yaşlı sayılmalar 18’inde evlenip 40’a kadar koca dırdırından çökenlerin döneminde kaldı. alt tabanı 45 hatta 50’dir bunun… bu arada şaraptan ve kadından ben de anlamıyorum ama yeni nesilden daha genç olan 30+ kadınların hakkını yiyemem.
Senin ki yıllanmış oluyor ;dYaşım +20
Yıllanmış olan daha değerli olduğu için şarap gibi demiyorlar mıSenin ki yıllanmış oluyor ;d
O kadar estetiği, botoksu neneme de yapsalar ekol olur tabi kjkjkjDefne Samyeli bu konuda bence ekol.
Fiziği demi estetik ?O kadar estetiği, botoksu neneme de yapsalar ekol olur tabi kjkjkj
Boyuna bişey dediğin yok Allah var uzun bacaklı hatun ama orasına burasına estetik müdahaller ile işlem yaptırıyor alıyor yağları selülitleri yani bi yıl estetiksiz işlemsiz dursun da görelim yaniFiziği demi estetik ?
Bunu ben yazsam linc yemistimForumdakiler köpek öldüren şarabı olur olsa olsa