Sözlük Sapyoseksüel

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Zekayı neden kültürel ve sosyal anlamda anlıyorsunuz ki ? Atacağı adımları bilen ve etkili cevaplar veren boş konuşmayan erkek etkilidir zeka konusundan bana göre

Aptal olan insanı kimse sevmez, şöyle sorayım;

1) ortalama zeka, yakışıklı, maddi durumu çok iyi.

2)stephan hawking zekası, ömür boyu asgari ücret, kısa boy, tipsiz.

2 diyen kadın samimiyetsizdir… dolayısıyla zeka ilk bakılan şey değil ve destekleyici unsur.
Yakışıklı olup da çekici olmayabilir.
Zekidir ama iradesi zayıftır ve yine olmaz.
Parası vardır ancak sonradan görmedir.
Ukaladır ve zekası yine anlam ifade etmez.

Her kişiye göre değişir yani karşıdakini tanımadan böyle soruları cevaplamak çok zor.

Aptal olan insanı kimse sevmez, şöyle sorayım;

1) ortalama zeka, yakışıklı, maddi durumu çok iyi.

2)stephan hawking zekası, ömür boyu asgari ücret, kısa boy, tipsiz.

2 diyen kadın samimiyetsizdir… dolayısıyla zeka ilk bakılan şey değil ve destekleyici unsur.
Hawking sapyo konusuna meze oldugunu görse bir inme inerdi adama. Aklks
Ben 1’i alayım. Paket olacak. Evde yiyeceğim…

Yakışıklı olup da çekici olmayabilir...
Zekidir ama iradesi zayıftır ve yine olmaz.
Parası vardır ancak sonradan görmedir...
Ukaladır ve zekası yine anlam ifade etmez.

Her kişiye göre değişir yani kişiyi tanımadan böyle soruları cevaplamak çok zor.
Olsun katılıyorum ama demek istediğimi anladın zaten .d

Rahatsızlık veren şey o değil; erkeklerin dürüstçe meme vs derken, kadınların “aşko sapyoysa gerisi teferruat” üçkağıtçılığı .dd
Cidden uckagitcilik degil ama bu iste. Ozellikle uzun vadeli iliskilerde, en onemli seylerden biri karsindakinin salak olmamasi, konusurken saygi ve gurur duyabilecegin, kendisinden ogrenebilecegin, kafasi basan bir insan evladi olmasi vs.
Cirkin de olmasin, yine bir cekiciligi olsun ama 1. Sirada yakisiklilik gelmiyor benim icin en azindan :d

İnsanların beklentileri değişkendir ve çoğu insanın yetiştiği ortama göre hayata / ilişkilere bakış açısı da farklı olacaktır.

@aegishjalmur
Kolay erkekleri kendi adıma yakışıklı ya da paralı olsa da çekici bulmuyorum.
Her kadının avcunun içine alıp yönetebildiği ya da ilişki yaşayabildiği bir erkek ne kadar farklı ya da özel olabilir ki? Bu tarz kadınlar iki saat önce Ahmet ile birlikteyse üç saat sonra da Hakan'ın yanına gidecek ya da flörtleşecektir. Her erkeğin kolayca birlikte olabildiği bu kadınlara prim veren bir erkek, zeki ya da özel biri olabilir mi ya da yakışıklı olsa kaç yazar?

Zeki olması da yetmez ve o zekayı en doğru şekilde kullanma kabiliyeti de olmalıdır. Toplum içinde bir farkı olduğunu her koşulda hissettirmelidir.

Erkeğin zekasını aynı zamanda tavırları da destekler. Toplumda ilgi görmesi asla kriter değildir ve saygı duyulan, hayran olunan bir karakter ile zekasını desteklemesi gerekir.

Yakışıklı olup da her kadının kolayca ulaştığı bir erkek mi yoksa zeki ve kendinden emin olup, çoğu kadını elinin tersi ile itip kriterleri olan seçici erkek mi?

Kendi adıma konuşacak olursam seçici olmayan hiçbir erkeği çekici de bulmuyorum yani tek kriter zeka da değil.

Shini duygularımıza tercüman.. akıllı bir kadın yakışıklı bir erkeği sadece "yakışıklı" diye hayatına almaz ama eli yüzü düzgün "yakışıklı" kategorisine girmeyecek bir erkeği oturup kalkmasi, konuşması, kendini geliştirmiş olması vs gibi sebeplerle çekici bulup hayatına alabilir. Ben çok yaşıyorum bu durumu. İlk görüşte asla begenmedigim biri ile tanışıp konuşunca birden çekici gelmeye baslayabiliyor. Ya da tam tersi ilk görüşte woah dediğim bir adam tanışınca ne kadar boş bir insan ya dedirtebiliyor ve cidden surat eksitir hale geliyorsun görünce.. erkeklere de illaki oluyordur bu.
Üni hocam vardı mesela adam tam Konyalı bir tipti ama tüm fakulte asiktik.. diğer fakultedekiler namını duyup soruyordu fotosunu görünce bu ne ya falan oluyordu ama adam öyle donanımlı, efendi, jest mimikleri o kadar iyi kullanan biriydi ki ister istemez düşüyordunuz.

Yorumları ince bir ciddiyetle okudum ve her türlü elendiğim sonucuna vardım. Hoşça kalın.

Rahatsızlık veren şey o değil; erkeklerin dürüstçe meme vs derken, kadınların “aşko sapyoysa gerisi teferruat” üçkağıtçılığı .dd

Erkekler dürüst oldukları, kadınlar da bu konuda dürüst olmadığı için bunu demiyor ki aeg. Erkekler için öncelik zeka değil, öncelikleri güzel bacaklar estetik vücut hatları.. Kadınlar için ise zeki, iletişim kurarken güçlük çekmeyeceği, kimliği kişiliğiyle kendisinden çekince duymayacağı bir erkek öncelik.
Tabii ki görsel önemli fakat kadın ve erkeğin görsele atfettiği önem aynı değil. Bu sebeple birbirinden farklı iki varlıklarız. Bizler yakışıklı bir erkeğin bomboş olduğunu hissettiğimiz anda yanımızda istemeyiz, erkekler aptal fakat güzel bir kadını ömür boyu yanından ayırmak istemez.

Erkekler dürüst oldukları, kadınlar da bu konuda dürüst olmadığı için bunu demiyor ki aeg. Erkekler için öncelik zeka değil, öncelikleri güzel bacaklar estetik vücut hatları.. Kadınlar için ise zeki, iletişim kurarken güçlük çekmeyeceği, kimliği kişiliğiyle kendisinden çekince duymayacağı bir erkek öncelik.
Tabii ki görsel önemli fakat kadın ve erkeğin görsele atfettiği önem aynı değil. Bu sebeple birbirinden farklı iki varlıklarız. Bizler yakışıklı bir erkeğin bomboş olduğunu hissettiğimiz anda yanımızda istemeyiz, erkekler aptal fakat güzel bir kadını ömür boyu yanından ayırmak istemez.

Genelleşmiş düşünceler var maalesef.
Cinsiyet ayrımına fazla varmıyorum bu konuda.
Ben mesela isterse müthiş kalça, meme vs olsun ama aptal olursa o kadını istemem.
Kadınlar için serseri erkek modası olması vardı sanki.
Alıntıda katıldığım tek şey, birbirinden farklı iki varlıklar kısmı oldu.

Valla sıkı ve dik bir popoya sahip diye beyni boş birine tahammül edemem KİMSE KUSURA BAKMASİN... sjxjs
Ben buradakilere nazaran çok zeki, kültürlü falan degilim ama öyle insanlarla tanısiyorum ki mesela seksist diyorum.. ne seks mi dedi o diyor... Ben bunu napayım şimdi????

Arkadaşlar yakışıklı ve zengin erkek aynı zamanda zeki de olabilir, neden bunları söylerken bu erkeğin fink fink gezdiği ve aptal olduğunu düşünüyorsunuz .((

tamam sapyo, kitap, kültür…
Tamam en zeki sensin yakısıklı da sokrates kendini bu kadar savunmadı yakışıklı sklskskks

Geri