Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Popoda zeka yok ama, bir popodan beklenti yuvarlak ve sert olması olmalı sadece… götyle kitap okuyanını görmedim hiç sgdhjdkfBakın buradaki en poposever arkadaş ben olabilirim ama aptal ve cahil olursa dünyanın en iyi poposuna da sahip olsa elimi sürmem.. sjdjejd
Edit: Bir düşündüm de belki biraz.. sjxjd
Popoda zeka yok ama, bir popodan beklenti yuvarlak ve sert olması olmalı sadece… götyle kitap okuyanını görmedim hiç sgdhjdkf
Ya hep uç noktalardasınız ahahhaYa cidden sadece vücuduna yatirim yapan adamı ben napayım tüm gün popusunu kesecek halim yok ya diyalog da kurmam lazım.. djxjskd
Şimdi güzel konular hortlattım ama bazılarına ise bir beğeni atmam yetti dünden hazırlarmış sjdkfbeyine değil beyime taparım.
-2023 model melo-
SİRİ BİTANEM NOLDU SANA HORTLATMA GÜNÜN MÜ? <3
Güzel cevap vermişim, aferin bana.İnsan kendinde olmayanı ararmış. Teşekkürler.
Rahatsızlık veren şey o değil; erkeklerin dürüstçe meme vs derken, kadınların “aşko sapyoysa gerisi teferruat” üçkağıtçılığı .ddBen asil sapyoseksuelligin, erkekleri niye bu kadar rahatsiz ettigini anlamiyorum![]()
Kadın duygusal siz maddecisiniz. O yüzden böyle.Rahatsızlık veren şey o değil; erkeklerin dürüstçe meme vs derken, kadınların “aşko sapyoysa gerisi teferruat” üçkağıtçılığı .dd
Zeka her insan için önemli bir kriter ama destekleyici unsur@aegishjalmur
Bazı kadınlar için zeka olmazsa olmaz. Başka kriterler de vardır ve kişiye göre değişir ancak zeka konusu oldukça önemli bir detay.