Sözlük Sapyoseksüel

Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bakın buradaki en poposever arkadaş ben olabilirim ama aptal ve cahil olursa dünyanın en iyi poposuna da sahip olsa elimi sürmem.. sjdjejd
Edit: Bir düşündüm de belki biraz.. sjxjd
Popoda zeka yok ama, bir popodan beklenti yuvarlak ve sert olması olmalı sadece… götyle kitap okuyanını görmedim hiç sgdhjdkf

Popoda zeka yok ama, bir popodan beklenti yuvarlak ve sert olması olmalı sadece… götyle kitap okuyanını görmedim hiç sgdhjdkf

Ya cidden sadece vücuduna yatirim yapan adamı ben napayım tüm gün popusunu kesecek halim yok ya diyalog da kurmam lazım.. djxjskd

Tanık olduğum bir olay.
Yan binada (yazlık) yeni yerleşen bir çift (muhtemelen sevgilisi ve kızı) akşam balkonda sohbet ediyorlar. Benim mutfağım onlara dönük ve mecburen duyuyorum. Adam Peygamberimizden bir şeyler uyduruyor ve kadın büyük bir hayranlıkla dinliyor. (Belki de adamı yatapa atmak için numaradan hayran) Adam da ilgi karşısında çoştukça çoşuyor. Ben de içimden dinledikçe has...r diyorum. Evet, iyi sohbet oluyor. Kadınlar da sohbete bayılır. Bence mesele bundan ibaret.

Çok haklı üstteki hanımefendi neden rahatsız oluyorsunuz ki kadınlar zeki ve nerde ne yapacağını bilen erkeklere düşüyorlar işte

Aptal olan insanı kimse sevmez, şöyle sorayım;

1) ortalama zeka, yakışıklı, maddi durumu çok iyi.

2)stephan hawking zekası, ömür boyu asgari ücret, kısa boy, tipsiz.

2 diyen kadın samimiyetsizdir… dolayısıyla zeka ilk bakılan şey değil ve destekleyici unsur.

Geri