Sözlük Sapyoseksüel

Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kendini "zeki ve elit" olarak gören zatın, karşımdaki de benim gibi "zeki ve elit" olsun haykırışıdır.

Bu nesnel bir tanımlama değildir. Özneldir ve tutarlı bir tarafı yoktur. Zira zekaya aşık olmak değil, karşısında beğendiği kişiyi zeki olarak kendi zihninde tanımlama isteği vardır. Kendini sapyoseksüel olarak tanımlayan bir kadının "zeki" diye bir maymunla seviştiğini gördünüz mü? Yada şöyle örnekleyelim; ilber ortaylı veya Celal Şengör Türkiye'nin en birikimli insanlarındandır. Fakat günün sonunda kazanan Ali Ağaoğlu'dur. Çünkü İlber ve Celal nicelik ve nitelik olarak daha büyük olsa da, çekiciliği sağlayan başat faktör "zeka" veya enetelektüel birikim değil, farklı konulardır.

Ben çok sapyoseksüelim yeaaa. He babam he.

Keanu reeves mı? Stephan hawking mi?
Beyonce mu? Madam cruie mi?
Paradoksu olan, "seksten anlamam" içgüdüsel erotizm hezeyanı, bu yüzden beyin şeklinde bir dildo yoktur.
Yada kadın, karşısına aldığı erkeğe"atom çekirdeğinin maddenin yapı taşı olduğunu anlattırıp kendisi ile oynarken "harrreeghhh gellllliiiiiiyooooooruuuuummm" demez.

Kendini "zeki ve elit" olarak gören zatın, karşımdaki de benim gibi "zeki ve elit" olsun haykırışıdır.

Bu nesnel bir tanımlama değildir. Özneldir ve tutarlı bir tarafı yoktur. Zira zekaya aşık olmak değil, karşısında beğendiği kişiyi zeki olarak kendi zihninde tanımlama isteği vardır. Kendini sapyoseksüel olarak tanımlayan bir kadının "zeki" diye bir maymunla seviştiğini gördünüz mü? Yada şöyle örnekleyelim; ilber ortaylı veya Celal Şengör Türkiye'nin en birikimli insanlarındandır. Fakat günün sonunda kazanan Ali Ağaoğlu'dur. Çünkü İlber ve Celal nicelik ve nitelik olarak daha büyük olsa da, çekiciliği sağlayan başat faktör "zeka" veya enetelektüel birikim değil, farklı konulardır.

Ben çok sapyoseksüelim yeaaa. He babam he.

Ilber ve Celal beyefendilerin tatmin olduklari konular farkli.
Agaoglu'nunki farkli.
Lütfen.
Bittabi Ilber bey cok cekici bir erkek.Celal pek değil.

Yineliyorum düz zeka seni sadece tarlada çiftçi olmaya iter. Düz tarlayı sürer durursun. Ama zekayı kullanabilmek bir marifettir. Ozaman şirinleri bile görebilirsin

espri yeteneği de bir zeka göstergesi olduğu için kendini güldüren erkeklerden hoşlanan kadınları da bu kategoriye sokmamızda benim açımdan bir sakınca yok. durum böyle olunca da kadın popülasyonunun yarısından çoğu sapyoseksüel olmuş oluyor. ve bu demektir ki türkiye kadınlar için bir cehennemdir çünkü türk erkeği ekseriyetiyle bu terimin sadece ilk üç harfini karşılar.

peki realite bu mudur? değildir. çünkü genelde aynılar aynı yere düşer ve beklentinle seni tatmin eden şey denk düşmez. o yüzden herkes kör, topal birini buluyor, bulur.

yani şimdi forumda bile gözlemliyorum; bende mimik oynatmayan arkadaşlara kahkahayla gülen başka arkadaşlar var. demek ki bunun da ölçüsü senin ufkun ve zekan kadar.

mesela sapyoseksüellik konusuna "anlamadım" yazan adam şaka yapıyor olsaydı konunun en komik mesajını yazmış olabilirdi ama muhtemelen cidden anlamadığı için öyle yazdı ve şu da var ki şakasına yazmış olsaydı da bu sefer şakasına yazdığını anlamayacak insanlar olacaktı.

Son düzenleme:
Günümüz insanı şekilci aşırı hem de. İnandırıcı değil sadece zekâ kriteri.

Zeka ve zekiliği ön planda tutan bireylerde görülebilir.bu kavramın nedense kadınlara yönelik olduğunu varsayıyorum,
utanarak genelleme yapmış olsam da.velhasıl kelam er bireyde daha çok dış görünüme ağırlık verme söz konusuyken, dişi bireyde ilk etapta fiziksel görünümü beğenmediği
kişiye bile sonrasında, ''zeka parıltısı'' görme yetisinden dolayı bağlanabilmektedir.işin sonunda hep ayrılık ve yalnızlık var mıdır, vardır, zeki olsun,entellektüel olsun, yakışıklı olsun, güzel olsun vereceğiniz sıfat ne olursa olsun, sonuçta insanın ortak gen yapısında vardır.

Geri