Sözlük Sapyoseksüel

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Beyin loblarına, zekaya, akla aşık kişilerdir.

"Beyinden tahrik olan, aklın gücünü arzulayan."

Salak insan çekilmiyormuş ise..

Ilk kez duyuyorum: :T:

Gece gece yeni birşey öğrenmiş oldum , teşekkürler :T:

Azicik daha seksi bir isim bulaymislar keske :p

Gururla ben bi sapyoseksuelim diyeyim, ortamlarda havam yurusun -.-

anlamadım işte

Zeki insanlarla sohbet etmek birliktelikse birliktelik kurmak isterim de hayatın merkezine almak çok saçma. İşin doğasına aykırı bi kere. Bilim bile insanların kararlarında duygularının etkinliğini %80 olduğunu söylüyorsa (nöro pazarlamada tuketici davranislarina ilişkin bi araştırmadır kendisi) bu kişinin bilinçaltını reddetmetmesinden başka bişey değildir. Duyguları reddederken duygusal davranmanın ironisi, biraz da burdan yak :T:

"Beynini s." küfrünü literatürümüze kazandıranlara denir.

Günümüzün moda kelimesi. Nereye baksam herkes "ağbii ben sapyoseksüelim aslında biliyo musun Kaan?" modunda.

Bir dönemler "ben ateistim", "ben veganım" modası vardı (salakça olduğunu belirtmeye gerek yok sanırım bunları insanları etkilemek için söylemenin ve söyleyenlerin durumunun) şimdi de "sapyoseksüellik" moda diyelim.

Karşı cinste beyinden etlilenme durumu. Zeka ve bilgi birikimine ilgi duyma diyebiliriz sanirim.

Beyin yalayan anlamında kullanılan çokoş bir kelime.

Ashriel Aslında hepimizde fazlaca mevcut olan durum. İnsanları dış görünüşleriyle karşılar, karakter ve fikirleriyle yolcu ederiz. Etrafımızda olan kaç kişiye ilk görüşte şuanki değerini biçebildik ki.

Ashriel Aslında hepimizde fazlaca mevcut olan durum. İnsanları dış görünüşleriyle karşılar, karakter ve fikirleriyle yolcu ederiz. Etrafımızda olan kaç kişiye ilk görüşte şuanki değerini biçebildik ki.

Aslinda tam olarak karakter ve fikir degil bahsedilen durum. Bunlar zaten herkes icin illaki bi derece onemli olan kriterler. :)

bkz: elif şafak okuyan kızın "ya bn sapyoseksüelim :s" demesi

Önce bi' entelekya ol da sonra bakarız. Götünü yıkayamazlar sonra sapyoseksüelim bn :s derler.

R E Z A L E D

İnsan kendinde olmayanı ararmış. Teşekkürler.

Geri