şapka giymek

Konu sahibi son olarak 2790 gün önce görüldü
Küfür iki kısım olup, biri asıl, diğeri ârızîdir.
Asli Küfür: Esasen dini zaruretlerden olan İslâmî usul ve hükümleri kabul etmeyenlerin küfrüdür. Gayr-i müslimlerin küfrü gibi.
Ârizî Küfür: Aslında İslam Dinini kabul etmiş veya müslüman sulbünden gelmişken bilâhare kendi arzu ve ihtiyârı ile lslâmi usül ve dini zarüriyatın hepsini veya İslâm Dininin yalnızca vicdanî bir işten ibaret olduğuna kail olup da dünya işlerine dair ihtiva ettiği maddî ve cismânî hükümlerini kabul etmemek gibi dini esaslardan bazılarını red, inkar, tekzib ve tahkir etmek veyahut, şer’an tahkiri vacib olanlara ta’zim etmek suretiyle küfrü irtikab etmiş olanların küfrüdür ki bunlara mürted ve mürteci denir. Zamanımızda türeyen dinsizler bu zümredendir. Küfrün bu çeşidi evvelkisinden daha zararlı ve daha fenadır. Ve hatta Mürtedlerin kestikleri yenmez. Müslüman kadınlar ile nikahları helal olmaz ve müslüman kabristanına defn olunmaları caiz olmaz. Küfür erbabından bir zümre dünya ve ahiret saadeti gibi büyük nimetlere sebep olan İslam Dininden dönüş ve çıkış ile ona karşı âsi olup isyan ettikleri için tevbe edip tekrar İslâma kendi arzuları ile dahil olmazlarsa dünyada şer’i bakımdan idama, ahirette ebedi azaba mahkümdurlar.

Ahahahahahaha abi şaka mısınız ya?

Bu Mustafa Kemal nefreti nedir ya? Şapkayı küfürden saymış ya ahahahaha

90 yıllık cumhuriyet devrimi İslamcı ve osmanlicilarin kabusu olmaya devam ediyor: ))

90 yıllık cumhuriyet devrimi İslamcı ve osmanlicilarin kabusu olmaya devam ediyor: ))

Ve bana Mustafa Kemal savundurtuyorlar, neredeyse evde onuncu yıl marşı söyleyecek konuma geldim. Biraz el atın, yardımcı olun.

Nasıl CHPli oldum 101

23972_o7a1f.jpg

Buna da cımbızlamak derse birileri şimdi oturup ağlayacağım.

Acaba plajda bulunan, yakışıklı, kaslı, tüm hoş adamlar şapka taktığı için dinsiz mi oluyor :ask
Şapka ile din beraberse vay bizim eski zaman söförlerin haline :ask Hepsi müslümanlıktan istifa ediyorlar :ask

--------------

İnsanlar ne garip, hani çarşafı bile anlıyorum da bu şapka olayı :s:
Yabancılar çocuk yapıyorlar, böyle düşünenler çocuk yapmasınlar, onlara benziyorlar. Mazallah ne olur ne olmaz :dyg:

Acaba plajda bulunan, yakışıklı, kaslı, tüm hoş adamlar şapka taktığı için dinsiz mi oluyor :ask
Şapka ile din beraberse vay bizim eski zaman söförlerin haline :ask Hepsi müslümanlıktan istifa ediyorlar :ask

--------------

İnsanlar ne garip, hani çarşafı bile anlıyorum da bu şapka olayı :s:
Yabancılar çocuk yapıyorlar, böyle düşünenler çocuk yapmasınlar, onlara benziyorlar. Mazallah ne olur ne olmaz :dyg:

Bence nefes almasınlar, bir faydaları olur en azından.

Not: Plajda değilim, yakışıklı hiç değilim, kaslının yanından geçmem, hoş da değilim ve şapka da takmıyorum ama dinsizim. Gidiş yolumdan puan alır mıyım hocam?

Ve bana Mustafa Kemal savundurtuyorlar, neredeyse evde onuncu yıl marşı söyleyecek konuma geldim. Biraz el atın, yardımcı olun.

Nasıl CHPli oldum 101

23972_o7a1f.jpg

Merak etme yalnız değilsin yapılan bir şeyin yanlış olduğunu söylemek düşünmek dile getirmek hemen diğer tarafı tuttuğunu,karşı düşünceyi desteklediğin anlamına geliyor artık, insanımız bu kadar sığ düşünceli oldu ne yazık ki.

Bana da biri geçen gün forumda sen önce HDP ye verdiğin oyun hesabını ver diye yazmıştı.

Oysa HDP ye hiç oy verdiğimi hatırlamıyorum . Hoş vermiş olsam da kimseyi enterese etmez ama gel gör ki bu insanlara şu toplumda laf anlatmak durumunda kalıyorsun. .

Nagehan ve Rasim bile çoğaldı siz neden bahsediyorsunuz ?:D
Maalesef çaresi yok katlanacagiz.

Merak etme yalnız değilsin yapılan bir şeyin yanlış olduğunu söylemek düşünmek dile getirmek hemen diğer tarafı tuttuğunu,karşı düşünceyi desteklediğin anlamına geliyor artık, insanımız bu kadar sığ düşünceli oldu ne yazık ki.

Bana da biri geçen gün forumda sen önce HDP ye verdiğin oyun hesabını ver diye yazmıştı.

Oysa HDP ye hiç oy verdiğimi hatırlamıyorum . Hoş vermiş olsam da kimseyi enterese etmez ama gel gör ki bu insanlara şu toplumda laf anlatmak durumunda kalıyorsun. .

Bu tip algılar için ekşi'de bir tabir var, çok severim: Gerizekalı turnusolü.

Bundan daha iyi bir tabir düşünemiyorum.

Bence nefes almasınlar, bir faydaları olur en azından.

Not: Plajda değilim, yakışıklı hiç değilim, kaslının yanından geçmem, hoş da değilim ve şapka da takmıyorum ama dinsizim. Gidiş yolumdan puan alır mıyım hocam?

Efenim şimdi bu durumda,onlar yürüyor ya sen de yürüyorsan şekil yönünden puanın 10 üzerinden 10 efenim :ask

Paçalarından cahillik açan yobazların Atatürk ün Çağdaş bir uygarlık olma çabasından kaçınması, onu karalayıp İlke ve İnkılablarına saldırması sıradan bir hal aldı ülkemde ..
Yargı buna müdahale etmekle baş edemezken Güzelim forumumuzun birbirinden değerli Adminleri de dur bu kadar da olmaz demesini de bekliyor değiliz nasılsa ..

Geri