Santiago

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni üyemiz ama sohbetide güzel üye.. Herşeyi değiştirecem o öyle olmaz diyen aynı benim ilk geldiğim halim :)

2 yıldır başımın belası olur kendisi .:D çok pis sinir uyuz eder beni öldüresim gelir ,kafasını duvara vurup ateş çıkartasım gelir bazende o derece..:D Dur azcıkta övim .:D İyidir ya Gürkan hoş sohbet ,becerikli ,hamarat kendi halinde çevresine bir zararı dokunmayan birisi..:P Benden akıl almayı çok sever bide ,haklı ama :p neyse ...uzatmayım fazla sevdiğim değer verdiğim bir insandır kendileri . ;)

sohbetimiz oldu. Kazandıklarım arasında görüyorum.(umarım karşılıklıdır)
Müzik tarzlarımız benziyor.. arada bir duygusal moda bağlıyor fakat hangimiz bağlanmıyoruz ki ? :p
İyiki geldin Santiago . Seni tanıdığıma çok çok mutlu oldum ..

Gürkan burçdaşım ama yakından uzaktan alakası yok benle :D:D
Şahsen sevdim sohbeti güzel zevkleri güzel :p

Alkolsever, deli dolu birisi :p

Başta ne kadar önyargılı davransam da sonradan çok iyi anlaştığım ,sohbeti keyifli içi dışı bir güzel insan:)

Eğlenceli birisi. Müzik zevki hoş. Dj'lik yapanların tanıması gereken birisi ^^

Sevimli ve fanatik Menejerim benim. Saygılı ve Sevecen bulduğum insan. Oturaklı , duyarlı Adam gibi adam.

@Santiago Seninle hoş ve eğlenceli sohbetlerimizi çok seviyorum beni güldürüyorsun benim hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim iyi insansın iyiki tanımışım seni:))

Sıcakkanlı
Aklından geçeni konuşan
Nerde ne yapıcagını bilen
Tuborg seven
İçi dışı bir
Azcık anormallik var
Gönlü güzel
Okadar :D

değişiklik olsun dedim.p

fazla tanımasamda arada slm verip sır oluyo kendisi:p ama sevilen, aranan arkadaşlardan sanırım..

Santiago iyiymiş, yeni tanıştık lâkin sevdim kendiisini.Eğlenceli bir kişiliğe sahip, sohbet eden sıkılmaz, canı sıkkın insanın canını düzeltir öyle yani :pDaha çok tanışınca daha çok şey yazmaya gelicem söz:p

konuşkan geveze :kiki: sıcakkanlı birazcık deli :icon_smile: sevecen şakacı iyi kalpli birazcık huysuz :icon_smile: çiykin :lelele: saygıdeğer :hi: sevimli bir serseri :lelele: :zuha:

tipini bilmediğim gerekli insan paylaşımcı da 40 yıllık ahbap gibi seviliyor kendisi..

facebookum da ekli ama hiç konuşmadık daha iddaa oynamayı pek seviyor.=)

ilk tanıştıklarım arasında
sohbeti hoş
doğal
sevecen
ve aynı zamanda saolsun benim konumuda açan kişidir kendisi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri