sansibl

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mottosu "sabır iyi silah", en sevdiği sevgi gösterisi "hadi sımsıkı sarıl bana", sanaldan reele aktardığı bir numaraları kamkisi fevo'dur. başının tatlı belaları da kedi çakması, oggy ve ben oluyoruz. dünyanın en tatlı müzik öğretmeni, forum aleminin en eğlenceli trolü, o bir fenomen ve canımız cemal amcamızdır.

"hadi sımsıkı sarıl bana"

Bir insan ne kadar sevgi dolu, hoşgörülü ve sabırlı olabilir sorusunun cevabıdır, sansibl. O herkesi oldugu gibi kabullenir ve bağrına basar.
Eee o zaman ne duruyoruz, hadi sımsıkı sarılalım be abisi. :gel:

takıldığımız foruma ilk geldiğinde orta yaşlı ve amca olduğuna zor ikna olmuştuk. adam nabı10 diye hal hatır soruyodu. ahdhjskska :D

slkfsldsodfı yirmi sene önce falan olması lazım, msn'de toplu konuşmaya aldılar hiçbirini tanımıyorum herifin biri "bebeim hadi sımsıkı sarıl bana" falan diyo. eyvah dedim ne çeşit manyakların içine düştük??? allahtan kumral ada mavi tuna'yı okumuş tatlış bi kız vardı içlerinde de derin bi nefes aldım. :p

çılgınlar gibi forumlaştığımız, bir forumda banlanıp diğerine aktığımız zamanlar bi ara cemal amca bize katılmamaya başladı. yaşlılığına verdik, hanımı, evlenecek çocukları ve ilim irfan öğreteceği öğrencileri vardı çünkü. ama sandığımız gibi değildi, dünya malı sansibl'ın da gözünü boyamış aldığı araba ile bizle geçirdiği zamandan daha fazla zaman geçirmeye başlamıştı. arada gelir uğrar gider işte...

Bu Adamla birgün tanışmalıyım. Çok samimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri