sansibl

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda gördüğü herkese "acaba çeteden misin, tanışıyo muyuz??" sorusunu sormaktan bıkmayan kamkim. forum kurdu. neyse alışacak foruma arkadaşlar sabredin, sabır iyi silah. :D

hanifenin kamkisi askjdjas. saygılar.

liseden mezun olduğumda teşekkür aldım diye bana kontör göndermişti, ne zaman aklıma gelse duygulanırım. hadi sımsıkı sarılalım cemal amca.

gıyabında epey bilgiye sahip olduğum amcamız. bugün boyoz ararken kendisini profilimde bulmuş. :p

ulan ellerde ne fizik hocaları var bizimki peçenekliydi ag. cemal abi fahri öğrencin olabilir miyim?
kendisi sanırım babamla yaşıt fakat babamla kıyaslayınca sanki babam ondan şöyle bi 25 yaş büyük gibi. fizyolojik açıdan değil adamın kafa torun torba sahibi adam kafası. forumda takıl desem ne işim var haber izliyom ben der. neyse babamı da seni de seviyom çok tatlışsın koca karıya selamlar

Geçen bi kemençe videosu paylaştıydı facebookta ouuvvv beni fethetti cemaal abiim canını yerim oyhş :galp:

En iyi mangalı o yapar.
Saygılar hocam.

Bu üyeyi takip ediyorum ben nerde görsem Adam king gerçekten.

Konudaki yorumları okuyunca malumat başta olmak üzere konudaki üyeleri özlediğimi fark ettim :)

Dede olunca büyüdüğünü hissetti galiba, forumları unuttu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri