Şans Kutusu

Konu sahibi son olarak 5018 gün önce görüldü
Joy game in sitesine girin ve gerekli bilgiler ayrıntılı olarak var hani isteyenler olursa diye.

Yahu biryandan children of bodom diğer yandan kehanet iyice havaya giriyodum zaten şimdide bu ekipman garanti kuponu 2000lik yp iksiri/ ekipman garanti kuponu ve ayrıyetende yaşamçiftliği kampanyası yapmış joygame ve turkcellilerede uygun şekilde şimdi dahada havalandım :D

Beyler gelin elimde 2000yp lik yaşam iksiri var joygameden aldım yaptığı kampanyasından hemde gayet uygun turkcelli olamnın ayrıcalığı :D karşılıklı olarak takas yapabiliriz belki :D .

Aga özel binek kuponumu aldım ve sanada repimi bastım sağolasın

Bir yanımda kolam bir yanımda pisikopatca olacak ama vivaldi çalarken :D oynadığım kehanet hepsi birlikte okadar iyi oluyorki :D diğer yandanda turkcel ve joygameden aldığım ekipman garanti kuponum + 4000jplik kampanyam :D oh oh ne güzel.

Aga kehanetci varsa aranızda gelin kapışak diyicem ama hile diyipde çıkmak yok millet inanmıyor herkes joy game e baksın diyorum buradan aldım her şeyimi ama yok hilesin diyorlar :D .

Aga kehanet bu adama kafayı yedittirir baksana şu kampanyalara

Gelin beyler gelin dostlar sizlere bir kıyağım var madem paylaşımı yapıldı :D alın size kampanya ile ilgili bilgi joygame in sitesinde burdan girin bakın 2000lik yp iksiri alanlar gringoxx adım ekleyin takas tekliflerim olacak.

Aga ben size söyleyim bir kehanetci olarak joypara yükleyin ama hani bazı kampanya duyumları aldım joy game den burdan bakın turkcele yükleyin tl nizi buradan alın joypara yüklemekten iyidir ekipman garanti kuponunu öneririm joygame iyi şeyler çıkarıyor bu son zamanlarda.

Aga bıkırlırmı bu oyun ya tam d,yom aha kampanyalar kesildi bi bakıyorum jjoygame kampanya yapıyor biride bu bağımlılık yapıyo bu oyun benden demesi :

Beyler gelin bir kehanet atak geçen joygamein buradaki kampanyasından yp iksiri aldım yok biranda şans arttı varsa isteyene karşılıklı olarak yollaya bilirim fazladan var bende

beyler bir oyun atak ya kehanette ekleyin beni gringoxx adım turkcel ve joygameden aldığım yp iksirimde var yaşam çiftliğimde :D joygame kampanyanaları sağolsun

aga kampanya tek ay için ona göre haberiniz hani geç olmadan alın jp4 yani ekipman garanti kuponu için iki kez alım yapın buyurun buradada link var görün bakın :D

Taksim meydanında oynuyoruz yani bölüm olarak kurt vs kurt millet hep böyle gardiyan felan karakter yok bende joygamin kampanyasından aldığım hamdahın kurt karakteriyle tabi bi havalardayım iki tane gardiyan var birinde yılan dövmesi üstüne üstük tabi bende eksik olurmu :D akrep kartal ve kaplan dövmesi var inanmasınız ikisinide birlikte aldım hile diye odadan attılar :D burdan sizde hamadah yada şans kutusu yada platinum kutusunu alabilirsiniz.

Uykusuzluk başıma vurdu artık eklemek isteyenler olursa eklesin gringoxx adım hani uyucam biraz ama kalkınca atarız vs kim isterse şans kutusundan altın seti silahlar geldi çünbkü şans kutumda bi nevi joygame kampanyası sayesinde bedavaya geldi ama :D olsun

abicim oynadğım oyunlar içerisinde şu kehanet kadar güzel ve cömert bir oyun yokdu şimdi wolfteamde bunlardan biri oldu kampanya sayesinde tabiî kide :D içinde küfür edenler ve hile kullanan adamlar var ama olsun hani geçenlerde hamadahı aldım karakter felan dinlemiyorum dalıyorun hepsine :D

arkadaşlar şimdi bakın wolfteamde yeni bir kampanya var hamadah ın 7 günlük karakteri var bunu turkcell liler alabiliyormuş

Covolt bölümünün hikayesinde benimle kapışacak birileri varmı acaba ? Covolt köprüsü avrupanın en büyük uyuşturucu ticareti yapılan köprüsüdür. Köprünün iki ucunda da ağır makineli silahlar var. Geçişleri engellemek için ben bu bölümde rekor kırdım varmı kapışacak olan

Depo haritasının da hikayesi acayip manyak ha. Klan'lar üye toplamak ve daha güçlü olmak için Anti-Epoxyn'e gerek duyarlar, ama Paien işler rayından çıktıktan sonra maddenin üretimini durdurmuştu. Bu karışıklık içerisinde Paien'in son üretim Anti-Epoxyn'leri bir kaç değişik araştırma merkezinden çalınmış ve şu anda birçok Klan kendi Anti-Epoxyn'inlerini ele geçirmek için tüm güçleriyle savaşıyorlar. Kalan Anti-Epoxyn'in büyük bir miktarı Fransa'da Carcassonne kalesinde korunmaktadır.

Beyler gelin elimde 7 tane platinum kutu var joygameden aldım hemde gayet uygun turkcelli olamnın ayrıcalığı :D karşılıklı olarak takas yapabiliriz.

Geri