Şans Kutusu

Konu sahibi son olarak 5027 gün önce görüldü
beyler buyrun bu kıyağımı unutmayın size bir kampanyada ben sunayim :D yaşam çiftliği ve özel binek kuponu almak isteyen olursa JP30*yazıp*5685'e mesaj gönderiirse*hem yaşam çiftliği ve özelbinek kuponu halır hemde 30000JP*kazanır.

Yahu biryandan children of bodom diğer yandan wolf iyice havaya giriyodum zaten şimdide bu hamadah şans kutusu platinum ve 7 li platinum kutusu kampoanyası yapmış joygame ve turkcellilerede uygun şekilde şimdi dahada havalandım :D

Beyler ben kaçar kehanete geri dönecem joygamein 2000lik yp iksiri için yaptığı kampanyadan yararlandım ne yaparsam o kar değimli :D :D

Beyler gelin bir vs atak wolfteamde geçen joygamein buradaki kampanyasından hamadah aldım yok biranda öldürme sayım arttı elimde şans kutumda var isteyene karşılıklı olarak yollaya bilirim.

yaptınmı böyle kampanya yapıcan ağabeycim adamlar 2000yp lik yaşam iksirini koymuş + 2000jpde veriyorlar turkcel hatta da çok uygun bilgi isteyenler joygame e baksın

burdaki bütün kampanyalrı aldım kehanet için olanları tabi iyide oynayınca millet hile diyor.

2 tane telefon biri turkcel olmazmı ya biri ya , herkes alıyor ben alamıyorum şu ekipman garanti kuponunu telefonu olanlar varsa turkcel :D bana alsada ödünç olmamı ?

Gelin beyler gelin dostlar sizlere bir kıyağım var madem paylaşımı yapıldı :D alın size kampanya ile ilgili bilgi joygame den girin bakın hamadah alanlar gringoxx adım ekleyin kapışak şans kutusuda alında bari kampanyadan tam eşit olak çünkü güç dövmesi ve altın serisi silahlah kazandım.

Beyler şimdi joyparamı almak mantıklı yoksa biraz sonra vereceğim linkteki kehanet kampanyalarından almakmı

kehanet oynayanlar eklesin adım dalyarak yaşam çiftliği kuponum ile harikalar yaratıyorum bu özel binekde çok süpermiş turkcel ve joygamein yaptığı kampanya on numara işime yaradı hani keşke yp iksiti + özelbinek olsa daha iyi olurmuş ama

Kehanetin güvenlik sistemi de arttırılmış. Küfür eden, argo konuşan herkes direk banlanıyor. Temiz iş abi

Kehanet oynayanlar eklesin adım gringoxx cidden arkadaşlar levelim düşük ama oyunda harikalar yaratıyorum bu yaşam iksiri kuponu ve ekipman garanti kuponu var bende düşün aga üstüne üstük 6000 de jpim oldu düşünün ya varmı böyle bir şey buyurun ayrıntı joygame de

Beyler gelin size 2000likyp iksiri satim hile demeyin buradaki yeri görünce aldım

Yaa işte şans banada güldü joygamein ekipman garanti kupunu + 4000 jp lik kampanyasını aldım gayet güzel ve el verişli bu ekipman garanti kuponu %10 iyi özellikler gelmesinede yarıyormuş ve artı 4000 jp daha var yararlı bir şekilde kullanabilirsem çok iyi olacak

Aga geçen arkadaşlarla kehanetteyiz adamlara demediğimi bırakmadım ful yeniliyorum ful :D :D neyse baktım olacak gibi değil jp alacam bi baktım joygamede kehanet için kampanya yapılmış linki verdim bakarsınız hani bana lazım olan ekipman garanti kuponuydu belki size diğerleri lazım olur iyi oyunlar

Dostum sana +rep çünkü bu kampanyayı arıyodum millet diyor link yok altında buyurun isteyenlere link

Hayde gelin beylee gelin kehanette de kapışalım yalnız ağlamak yok :D levelin az hilesin demekte yok sizde joy game in sitesinden işinize yarar bir şey alın sizde benim gibi iyi oynayın sonra hile kalmaz :D

Beyler arkadaş çok iyi bir şeye değinmiş kehanette bu kampanyalar heryerde bulunmaz

Ya hakikaten bu hani yp iksiri felan gelince istemedende olsa iyi oynuyo insan yalan yok elimde hiç bir şey yokken hiç iyi dğeimdim ama kehanet kampanyalarından aldım burdan sizde alabilirsiniz şimdi on numara oynuyorum :D

Kehanet oynuyoruz yani millet demeye başladı kehanet için hilemi yaptın felan diye :D :D hani burdan sizde kampanyalara bakın iş görürler.

Geri