Şans Kutusu

Konu sahibi son olarak 5027 gün önce görüldü
Kehanetin güvenlik sistemi de arttırılmış. Küfür eden, argo konuşan herkes direk banlanıyor. Temiz iş abi

20 lvl Delfis karakteriyim, 2. bir çar açmak istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Oynayan arkadaşlardan kendi karakterleri hakkında teorisel bilgi değilde daha aktif şekilde rahat, hızlı ve tek kasabileceğim karakterlere dair bilgi alabilir miyim?

aga platinum kutunun kampanyası var joygame yapıyor diyorlarki turkcel ile alınıyormuş sadece bu başka hatlardanda alabiliyormuyuz bu platinum kutuyu

Aga yok böyle bir şey ya insan sırf şu şans kutusu için onca tl sini harcarmı adam gidip hamadahı alacağına şans kutusu almış içinden çıkan 3 tane şans kutusunun içinde birtane adam akıllı paket çıkmı ama yalan yok iyi 14lü tam güç paketi çıkmış adama 30 günlük hemde beyler bakın hamadah alın hem jp side çok gerekli

Kehanet oynamaya yeni başladım. Irklar hakkında az çok siteden bilgi aldım. Yalnız oynayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Şuan oyunda bi arkadaşım yok ama çevre edindikçe partide arkadaşlarına yardımcı olan rahip mi kasmalıyım yoksa tek başına savaşabilen savaşçı mı daha ideal

Beyler gelin elimde 7 tane platinum kutu var joygameden aldım hemde gayet uygun turkcelli olamnın ayrıcalığı :D karşılıklı olarak takas yapabiliriz.

arkadaşlar şimdi bakın wolfteamde yeni bir kampanya var hamadah ın 7 günlük karakteri var bunu turkcell liler alabiliyormuş

"Daha önce raplezz oynuyordum ve yaklaşık 1 aydır kehanetdeyim. İkisi arasındaki en sevdiğim farklardan biri

tavsiyemdir arkadaşlar şans kutusu kampanyasından yararlanın derim helede turkcelllilerayrıca 2000jp mizde oldu :D

Beyler gelin beğenin wolf oynamayan adama dahi burdaki kampanyalar wolf oynatır :D

Kimmiş gringoxx e kafa tutan geçenlerde angrybird vardı geldi kapışıyoz adam sövdüde sövdü hani iyiki paylaşımı yapılmış kampanyanın bende kampanyadan eekipmangaranti kuponu aldım iyi özelliklerin gelme şansı %10 arttıtavsiyemdir yani ona göre.

Şimdi arkadaş kehanette her şey güzel zaten kehanetçi olarak sabahım akşamım oyunda ekipman garanti kuponu ile iyi özelliklerin gelme şansı da%10 daha fazla artıyor yaniş çakırılmayacak fırsat.

Aga hem sanalika hemde kehanet hastasıyım ama kehanet daha ağır basyıor benim için buradaki joy game denkampanyadan alınca 2000lip yp iksirini aldım resmen hayat kurtardı varya :D .

+repin verildi kardeş yalnız yok böyle birşey ya ekipman garanti kuponu aldım turkcel ile joygamein yaptığı meğersem bilmiyordum iyi özelliklerin gelme şansı %10 daha fazla arttırıyormuş çok sevindim aslında bir kehanetçi olarak.

arkadaşlar bir bakın şimdi kehanette yeni bir kampanya var Yaşam Çiftliği ve Özel Binek* bunu turkcell liler alabiliyormuş diğer hatlardan alabiliyormuyuz peki bir bilgisi olanınız varmıdır aranızda.

2 tane telefon biri turkcel olmazmı ya biri ya herkes alıyor ben alamıyorum şu hamadahı telefonu olanlar varsa turkcel :D bana alsada ödünç olmamı ? burdaki hamadah şart bana ya.

Turkcelliler toplanın aga bukadr bilgi yetmez bize gelin size birlink verimde ordan faydanalnın kampanya hakkında

Beyler gelin bir kehanet atak ekleyin beni adım evrimsel bu arada geçen joygamein buradaki joygamwkampanyasından yp iksiri aldım

Ya aga yok böyle bir iş bir çok kez 2000 Adetlik Yaşam Puanı İksiri aldım ama hala adam akıllı bir levele yükselemedim eni sonunda şu ekipman garanti kuponunuda alıcam.

Geri