Şans Kutusu

Konu sahibi son olarak 5018 gün önce görüldü
arkadaş haklı fakat elinizi hızlı tutun çünkü bu kampanyalar 1 ay sürücekmiş.

aynen kardeşim benimde kredi kartım yok turkcell hattımla direk iksirleri aldım.

kampanya sadece türkcellilere özel diğer hatlardan alırsanız olmaz.

20 lvl 'm ve aldığım görevde edinmem gereken otlar var. Bunları yaratıklardan mı düşürmem gerek yoksa toplayıcılık yeteneğiyle mi ediniliyor?

"Wolfteam de mavi takımda yer alan Yiğit demir için ""kurtların efendisi"" diyorlar ? Gerçekten de oyun içinde bu kadar güçlü bir karakter mi ? "

yanımda taşıdığım eşya çantasının kapasitesini nasıl büyütebiliyorum?

eğer sende iksir aldıysan beraber zindanlara gireriz sen tanklarsın ben keserim.

aga bu kampanya sadece turkcell mobil ödeme için mi geçerli? kredi kartı falan lazım değil demi? kart extrasında gözükürse evdekilerle papaz oluruz.

hocam bende vata oynuyorum nickim barca ekleşelim takılırız beraber

hacım al bence ben aldım sorun yaşamadım valla tcell e alınıyor hem güzel olmuş kehanet kampanyası

Arena savaşlarına katılmak için en az lvl seviyesi kaç olmalıdır?

Bende vatayım bana da yer var mı ? Aldım bende iksir hemde ondan çok almışımdır hatta beni alın. Ben tanklarım

Kredi kartına filanda gerek yok en güzel yanıda o zaten direk tcell hattımızla alabiliyoruz

Kredi kartı lazım mı faturalı hat filan yok bende onlar nasıl alıcam :/

kredi kartınız var fakat turkcell hattınız yoksa kredi kartınızdan turkcell hat alıp kampanyalara katılabilirsiniz.

İnsan karakteri oynuyorum. Bir sonraki seçimimde Keskin Kılıç mı yoksa Mızrakçıyı mı önerirsiniz arakadaşlar?

hacı abi adamlar bızım ıcın yapmıs al derim ben çok işe yarıyor

Bu kampanyanın en güzel tarafı kredi kartı yada faturalı hatta ihtiyacı olmaması belki de. Direk marketten yüklettiğiniz kontürle telefonunuzdan alabiliyorsunuz. Bu da benim gibi lise öğrencilerine ve daha küçüklere almak için kolaylık sağlıyor. Teşekkürler Joygame. Ayrıca kehanet online zevki vazgeçilemez yani.

hacılar disiplinli oynayacak klan arkadaşları aranıyor. oyundaki nickim spedimine.. katılmak isteyen bize bana mesaj atsın..

arkadaşlarla yp iksiri kampanyası geldiğinde hemen 10 kişi toplanıp alev zindanına girmiştik bossa kadar geldik bossu kesicez aramızdan 1 kişi öldü loncadan yazdım sen yp iksiri kampanyasına katılmadın mı dedim yok ben bilmiyorum öyle bi kampanya dedi hemen loncadan attık sonra bossu kestik ona göre kaçırmayın arkadaşlar.

Geri